reklama
porzeczkas basen super bardzo mi sie podoba, fajna sprawa dla malucha oliwcia urocza jak zawsze;-) zazdroszcze wam tej pogody:-( jak widze zdjecia ze wasze dzieciaczki takie porozbierane.....:-( u nas zimno, leje co chwile buuuuu a tu juz czerwiec mamy
porzeczkas
Zaangażowana w BB
Ach dziekujemy:-):-):-) Pogoda niestety sie popsula i zla jestem ale rzeczywiscie byl dlugi weekend i dopisala, dwa dni nad woda bylismy poprostu super a Oliwcia jak zobaczyla wode szal....takk chciala wejsc....
No i stalo sie to co przewidywalam, tylko zostalam z nia sama w domku i noc nie przespana, zabki daja znac o sobie pospala do 24 zjadla pozniej pospala do 3 i musialam ja wziac do siebie do lozka bo zaczal sie placz i takie przypianie po pol godzinki do rana...jestem padnieta...a jeszcze wczoraj siedzialam dlugo bo zrobilam sobie wieczor "pieknosci"(robilam sobie tipsy:-):-):-)) i suma tego wszystkiego spalam moze ze 3 godziny moze uda mi sie w dzien cos pospac
Milego dzionka:-):-):-)
No i stalo sie to co przewidywalam, tylko zostalam z nia sama w domku i noc nie przespana, zabki daja znac o sobie pospala do 24 zjadla pozniej pospala do 3 i musialam ja wziac do siebie do lozka bo zaczal sie placz i takie przypianie po pol godzinki do rana...jestem padnieta...a jeszcze wczoraj siedzialam dlugo bo zrobilam sobie wieczor "pieknosci"(robilam sobie tipsy:-):-):-)) i suma tego wszystkiego spalam moze ze 3 godziny moze uda mi sie w dzien cos pospac
Milego dzionka:-):-):-)
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Ania obudziła się przed szóstą z płaczem, poszłam szykować mleko a ona tak za mną płakała, M ją posadził, żeby mnie widziała. Wypiła mleko i do 8 pospała. Już wszędzie wchodzi, zaczyna z wyższych półek rzeczy ściągać.. Dzisiaj nawet udało jej się klucz z drzwi wyciągnąć
tami_dj
mama Błażeja i Michała
Cześć dziewczynki :-)
Błażko sam stoi ale to był dla mnie szok wchodzę do pokoju a on stoi w łóżeczku. Potem chciałam go podglądnąć jak się podnosi, ale na razie to tylko jednorazowy wyczyn. Wkurzyłam się w końcu tym że do żadnego normalnego bagażnika samochodowego mój wózek się nie mieści i zamówiłam spacerówkę , tak wygląda : WÓZEK CONECO ALBATROS PIERRE CARDIN+FOLIA+OKRYCIE (1044540314) - Aukcje internetowe Allegro
niebieski, jak tylko kurier przywiezie , zaraz przetestuję i dam znać :-):-)
Błażko sam stoi ale to był dla mnie szok wchodzę do pokoju a on stoi w łóżeczku. Potem chciałam go podglądnąć jak się podnosi, ale na razie to tylko jednorazowy wyczyn. Wkurzyłam się w końcu tym że do żadnego normalnego bagażnika samochodowego mój wózek się nie mieści i zamówiłam spacerówkę , tak wygląda : WÓZEK CONECO ALBATROS PIERRE CARDIN+FOLIA+OKRYCIE (1044540314) - Aukcje internetowe Allegro
Laski dwa dni mnie nie było, a tyle newsów... Wow!!
Marika stoi
Dokładnie o taką nam chodzi. Na razie nie szastamy kasą, bo zrobiło się krucho na miesiąc przed ślubema hustawke M kupił w carrefour za 16 zl taka zwykła plastkiowa na sznurkach do futryny montowana Milanowi sie podoba i to najwazniejsze
GRATKI dla Adasia i dla Ciebie!! No i z ząbkami miałaś rację - idą dwie dolne jedynkiAdaś stawia pierwsze kroczki. (...)
A mi udało się znów schudnąć 2 kilo-no i waże tyle co przed ciążą. (...)
Lagajka- myślę,że twojej małej pójdą zęby. Większość dzieci ma 6-7 miesięcy. .
A ja myślę że już trochę kuma o co chodzi, bo inaczej by nie robiła wielkie brawa, no i jaka ona śliczna, coraz ładniejsza!!(...)i zainwestowalam w nocniczek...wiem, ze jeszcze nie kojarzy o co chodzi ale juz dzis ja wysadzilam i zrobila odrazu siczku, a jak pozniej podpatrzylam, ze bedzie robic kupe to pach na nocnik i sukces...kupka zrobiona
Kurcze jak szybko!! No super Wielkie gratulacje!Już wszędzie wchodzi, zaczyna z wyższych półek rzeczy ściągać.. Dzisiaj nawet udało jej się klucz z drzwi wyciągnąć
Tami nasze dzieciaczki są rówieśnikami prawie co do dnia i rozwijają się podobnie - od wczoraj Mariczka też staje Błażko raczkuje?? Wózek fajny, dobrze że ma okrycie to cały rok będzie dobry Czekam na info jak się sprawdza bo za jakiś czas i my poszukamy spacerówki, ale mi się maclareny podobają. Szkoda że są takie drogieCześć dziewczynki :-)
Błażko sam stoi ale to był dla mnie szok wchodzę do pokoju a on stoi w łóżeczku.
(...)i zamówiłam spacerówkę , tak wygląda : WÓZEK CONECO ALBATROS PIERRE CARDIN+FOLIA+OKRYCIE (1044540314) - Aukcje internetowe Allegro
Marika stoi
tami_dj
mama Błażeja i Michała
Hej:-)
Legajka mój Błażko nie raczkuje i wcale nie ma ochoty nawet próbować, ale mój starszy syn też nie raczkował. Najpierw nauczył się chodzić a dopiero potem raczkował przy zabawie. Mnie też podobają się maclareny, ale nie ten budżet i tak wydałam trochę więcej niż planowałam, ale cóż
Legajka mój Błażko nie raczkuje i wcale nie ma ochoty nawet próbować, ale mój starszy syn też nie raczkował. Najpierw nauczył się chodzić a dopiero potem raczkował przy zabawie. Mnie też podobają się maclareny, ale nie ten budżet i tak wydałam trochę więcej niż planowałam, ale cóż
No te maclareny to mi się po nocach śnią, ale też nie dysponujemy wystarczającym budżetem. Ale co sobie pogadam to moje K ma już dosyć na wspólnym spacerze jak słyszy kolejny raz: "o patrz maclarenik, jaki fajny, Mariczka właśnie taki by chciała"Hej:-)
reklama
porzeczkas
Zaangażowana w BB
Ale Mariczka SLICZNA jest !!!!:-):-):-):-)