reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Dzisiaj zmierzylam Lukasza i ma 78 cm. Nie wiem ile wazy ale gdzies na oko 9.5kg, moze 10kg w co troche watpie.

reklama
porzeczkas basen super bardzo mi sie podoba:tak:, fajna sprawa dla malucha:tak: oliwcia urocza jak zawsze;-) zazdroszcze wam tej pogody:-( jak widze zdjecia ze wasze dzieciaczki takie porozbierane.....:-( u nas zimno, leje co chwile buuuuu a tu juz czerwiec mamy:eek::shocked2:

Ach dziekujemy:-):-):-) Pogoda niestety sie popsula i zla jestem ale rzeczywiscie byl dlugi weekend i dopisala, dwa dni nad woda bylismy poprostu super a Oliwcia jak zobaczyla wode szal....takk chciala wejsc....
No i stalo sie to co przewidywalam, tylko zostalam z nia sama w domku i noc nie przespana, zabki daja znac o sobie pospala do 24 zjadla pozniej pospala do 3 i musialam ja wziac do siebie do lozka bo zaczal sie placz i takie przypianie po pol godzinki do rana...jestem padnieta...a jeszcze wczoraj siedzialam dlugo bo zrobilam sobie wieczor "pieknosci"(robilam sobie tipsy:-):-):-)) i suma tego wszystkiego spalam moze ze 3 godziny:szok::szok::szok: moze uda mi sie w dzien cos pospac
Milego dzionka:-):-):-)

Ania obudziła się przed szóstą z płaczem, poszłam szykować mleko a ona tak za mną płakała:szok::szok::szok:, M ją posadził, żeby mnie widziała. Wypiła mleko i do 8 pospała. Już wszędzie wchodzi, zaczyna z wyższych półek rzeczy ściągać.:-D:-D:-D. Dzisiaj nawet udało jej się klucz z drzwi wyciągnąć:szok::szok::szok::szok::sorry2::dry::confused::eek:

Cześć dziewczynki :-)
Błażko sam stoi :szok::szok::szok: ale to był dla mnie szok wchodzę do pokoju a on stoi w łóżeczku:happy2:. Potem chciałam go podglądnąć jak się podnosi, ale na razie to tylko jednorazowy wyczyn:tak:. Wkurzyłam się w końcu tym że do żadnego normalnego bagażnika samochodowego mój wózek się nie mieści i zamówiłam spacerówkę , tak wygląda : WÓZEK CONECO ALBATROS PIERRE CARDIN+FOLIA+OKRYCIE (1044540314) - Aukcje internetowe Allegro
niebieski, jak tylko kurier przywiezie , zaraz przetestuję i dam znać :-):-)

Laski dwa dni mnie nie było, a tyle newsów... Wow!!

a hustawke M kupił w carrefour za 16 zl taka zwykła plastkiowa na sznurkach do futryny montowana:tak: Milanowi sie podoba i to najwazniejsze:tak:
Dokładnie o taką nam chodzi. Na razie nie szastamy kasą, bo zrobiło się krucho na miesiąc przed ślubem

Adaś stawia pierwsze kroczki. (...)
A mi udało się znów schudnąć 2 kilo-no i waże tyle co przed ciążą. (...)

Lagajka- myślę,że twojej małej pójdą zęby. Większość dzieci ma 6-7 miesięcy. .
GRATKI dla Adasia i dla Ciebie!! No i z ząbkami miałaś rację - idą dwie dolne jedynki

(...)i zainwestowalam w nocniczek...wiem, ze jeszcze nie kojarzy o co chodzi ale juz dzis ja wysadzilam i zrobila odrazu siczku, a jak pozniej podpatrzylam, ze bedzie robic kupe to pach na nocnik i sukces...kupka zrobiona:cool2::cool2::cool2:
A ja myślę że już trochę kuma o co chodzi, bo inaczej by nie robiła :) wielkie brawa, no i jaka ona śliczna, coraz ładniejsza!!

Już wszędzie wchodzi, zaczyna z wyższych półek rzeczy ściągać.:-D:-D:-D. Dzisiaj nawet udało jej się klucz z drzwi wyciągnąć:szok::szok::szok::szok::sorry2::dry::confused::eek:
Kurcze jak szybko!! No super :) Wielkie gratulacje!

Cześć dziewczynki :-)
Błażko sam stoi :szok::szok::szok: ale to był dla mnie szok wchodzę do pokoju a on stoi w łóżeczku:happy2:.
(...)i zamówiłam spacerówkę , tak wygląda : WÓZEK CONECO ALBATROS PIERRE CARDIN+FOLIA+OKRYCIE (1044540314) - Aukcje internetowe Allegro
niebieski, jak tylko kurier przywiezie , zaraz przetestuję i dam znać :-):-)
Tami nasze dzieciaczki są rówieśnikami prawie co do dnia i rozwijają się podobnie - od wczoraj Mariczka też staje :) Błażko raczkuje?? Wózek fajny, dobrze że ma okrycie to cały rok będzie dobry :) Czekam na info jak się sprawdza bo za jakiś czas i my poszukamy spacerówki, ale mi się maclareny podobają. Szkoda że są takie drogie :(

Marika stoi :)
27052010326.jpg27052010327.jpg27052010324.jpg

Hej:-)
Legajka mój Błażko nie raczkuje i wcale nie ma ochoty nawet próbować, ale mój starszy syn też nie raczkował. Najpierw nauczył się chodzić a dopiero potem raczkował przy zabawie. Mnie też podobają się maclareny, ale nie ten budżet i tak wydałam trochę więcej niż planowałam:szok::szok::szok:, ale cóż :tak::tak::tak:

Hej:-)
Legajka mój Błażko nie raczkuje i wcale nie ma ochoty nawet próbować, ale mój starszy syn też nie raczkował. Najpierw nauczył się chodzić a dopiero potem raczkował przy zabawie. Mnie też podobają się maclareny, ale nie ten budżet i tak wydałam trochę więcej niż planowałam:szok::szok::szok:, ale cóż :tak::tak::tak:
No te maclareny to mi się po nocach śnią, ale też nie dysponujemy wystarczającym budżetem. Ale co sobie pogadam to moje :happy2: K ma już dosyć na wspólnym spacerze jak słyszy kolejny raz: "o patrz maclarenik, jaki fajny, Mariczka właśnie taki by chciała"

reklama
Do góry