reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
powiem ci asienka ze juz sie przyzwyczailam...po woli remont dobiega konca i w koncu bedziemy mieszkac sami.Iwonka z poczatku byla chora, wiadomo kontakt z innymi dziecmi , no i bala sie innych ale teraz juz sie oswoila . co u was? jak Aniusia?widze ze ma juz zabki tak?

Ma i nie ma:-), bo niby trzy widać, bo się przebiły,ale takie do końca jeszcze nie są. Andzia szaleje:-):-):-), raczkuje na razie do tyłu, ale robi próby do przodu:-), nadal grzeczna jak aniołek:-D, ma takie dni, że wcina wszystko a ma takie, że tylko mleko chce. Chodzimy praktycznie codziennie na spacerki, chociaż temp. nie rozpieszczają:no::crazy::baffled:. Mówi dużo po swojemu, ale tata to hit numer jeden:-D:-D:-D

u nas Iwonka nie raczkuje, nie umie. chodzi jak sie ja trzyma za rece... mowi tata, daj, am,dada. mamy jeszcze nie uslyszalam:-(.a co do jedzenia to caly czas najwiecej je cyca....stale pokarmy to tylko troche dojada i niechce wiecej.
super ze Aniusia sie tak ladnie rozwija....

Witajcie Mamusie :-)

To i ja sie do Was przyłączę. Jestem mamą Paulinki ur. 12.06.2009 ma 11 miesięcy :tak: ma już 6 ząbków i od urodzenia nie mieliśmy większych problemów zdrowotnych więc tylko się cieszyc. Mała jest tak absorbująca że nie mam za dużo czasu żeby posiedziec na forum ale postaram się zaglądac tu systematycznie i dzielic się z Wami doświadczeniami. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia :-)

Załączniki

• New Folder.jpg
    New Folder.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 38
  • fff.jpg
    fff.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 33
  • 05 07 012.jpg
    05 07 012.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 36
  • 77777 014.jpg
    77777 014.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 35
  • Photo0300..jpg
    Photo0300..jpg
    26 KB · Wyświetleń: 46
witam.dawno mnie tu nie bylo....stesknilam sie za wami i za BB.

witamy
nareszcie sie do nas odezwałas!!!:-) mam nadzieje ze tak juz zostanie;-)

goldenka25 ciebie tez serdecznie witam na naszym forum wpadaj jak najczesciej sie da ;-) chociaz rozumiem ze czasem brakuje czasu:tak: ja najczesciej moge sobie cos zrobic na "spokojnie" ( czyt. szybko ale tyle ze bez dziecka uwieszonego na nogach lub szukajacego jakis kabli do gryzienia:baffled:) jak Milan spi czyli dwa razy dziennie ;-):-( coreczka urocza podobna do ciebie a oczy to juz napewno:tak: ma twoje

ojej dzwonila moja kolezanka, ktora juz jest po terminie i przerazona, bo mowi, ze czuje jakies skurcze ale nie jest pewna czy to juz "to":-p i czop jej zaczal schodzic!!! kurcze rodze razem z nia tak sie przejelam:szok: wspomnienia wrocily.......:-p

a z gorszych wiadomosci Milan dopadl moj telefon i wpuscil w niego litry sliny:baffled: zalal glosnik i telefon na tory sie nadaje:-( chociaz nie ubolewam zbytnio bo i tak juz zaczynał szwankowac i najwyzsza pora było zmienic M obiecał ze pojedzie mi wziasc nowy:tak::-) wreszcie bede mogla krecic filmy z "psuja nr 1":-p

reklama
fresh83 ja również tylko 2 razy dziennie jak Paula śpi to mogę coś zrobic na spokojnie :-):-) ale i tak dla siebie wtedy czasu brak bo to pranie sprzątanie, gotowanie itp hehe no ale przecież nikt nie mówił że będzie łatwo :-p. Telefon już przerabiałam rzuciła nim i wyświetlacz poszedł cały więc pozostało tylko odbierac jak dzwonił hehe.
A tak na marginesie to fresh83 jeśli to Twój rocznik to jesteśmy równolatkami :tak:

Do góry