Anna28
Fanka BB :)
Moj Lukasz nie chce pic z niekapka. On kopiuje mame i tate i wypije wode lub sok wlasnie tak jak rodzice. Mianowicie wlewam do kubka sok i daje mu do picia normalnie tak jak my dorosli pijemy. oczywiscie trzymam ten kubek, bo inaczej wszystko wyladowaloby na podlodze. Maly jest zachwycony, zawsze kladzie raczki na kubku i tak sobie pije. fajnie przy tym siorbie. jak ma juz dosyc to odpycha kubek, a jak chce wiecej to go przyciaga do buzi
wczoraj kupilismy pare zabawek dla Lukasza (niestety to moja slabosc) i jedna z nich jest pchacz. Niestety pchacz sie nie sprawdza bo ja wogole nie mam dywanow, tylko drewniane podlogi i ten pchacz za lekko sie suwa. ucieka malemu spod rak i on leci na kolana ale z drugiej strony ten pchacz to rowniez zabawka tak wiec Lukasz ma duzo radosci z przyciskania kolorowych przyciskow i sluchania muzyczki itp.
wczoraj kupilismy pare zabawek dla Lukasza (niestety to moja slabosc) i jedna z nich jest pchacz. Niestety pchacz sie nie sprawdza bo ja wogole nie mam dywanow, tylko drewniane podlogi i ten pchacz za lekko sie suwa. ucieka malemu spod rak i on leci na kolana ale z drugiej strony ten pchacz to rowniez zabawka tak wiec Lukasz ma duzo radosci z przyciskania kolorowych przyciskow i sluchania muzyczki itp.