reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
Cześć dziewczyny:-)
Długo się nie odzywałam, ale nie wyrabiam na zakrętach mój K. wrócił do Holandii a chłopaki dają czadu, starszy ręka w gipsie a młodszy jakoś nie może dojść do siebie po tym szpitalu. O jakby mi się przydała randka, w piątek mamy 10 rocznicę ślubu i będę sama, do d... z tym wszystkim:-:)-(. Złapałam ostatnio doła, pogoda bez sensu ja sama w końcu chciałabym z kimś dorosłym porozmawiać a tu nic, każdy ma właśnie sprawy i problemy, rozumiem to ale samej smutno. Dobrze. że mam Was to mogę się wyżalić:-D:-D:-D, sorry za ponury nastrój ale jakoś tak wyszło.
A z pozytywnych spraw Błażejowi w końcu spodobało się w chuście i całe szczęście z tym wózkiem jak idę do babci na 3 piętro to już nie wyrabiałam. A w chuście dzisiaj na spacerze porozglądał się a potem zasnął spokojnie, byłam w szoku:szok::szok:.

Ostatnia edycja:
A z pozytywnych spraw Błażejowi w końcu spodobało się w chuście i całe szczęście z tym wózkiem jak idę do babci na 3 piętro to już nie wyrabiałam. A w chuście dzisiaj na spacerze porozglądał się a potem zasnął spokojnie, byłam w szoku:szok::szok:.

czesc wlasnie dawno cie nie było:-) tami gdzie kupiłas chuste?? wrzuc jakiegos linka zastanawiam sie nad kupnem chociaz na chwile poki Milan nie zacznie chodzic bo w wozku.... szok!!!:crazy: tylko czy ja go tak dam rade dzwigac???

Ja z pomysłów o chuście zrezygnowałam. Moja Dusia nie wysiedzi na rękach w jednej pozycji za długo, a co dopiero spacer zamotana do mamusi...

Fresh tu jest link:
5 metrowa chusta elastyczna CALARA INFANT OSTATNIE (959541854) - Aukcje internetowe Allegro
Ja twż nie miałam siły go nosić pomimo tego że nie jest jeszcze taki ciężki 7 kg, ale w rękach już się czuje, mam nosidełko ale bolał mnie kręgosłup a w chuście nie czuję tego ciężaru( podobno inaczej się rozkłada na plecy ) i byliśmy na spacerze ponad godzinę, wróciłam i nic mnie nie bolało.:-D
a teraz chusta jeszcze tańsza u tego samego sprzedającego, ta sama chusta:
5m chusta elastyczna CALARA INFANT za PÓŁ CENY! (996586924) - Aukcje internetowe Allegro

Fresh tu jest link:
5 metrowa chusta elastyczna CALARA INFANT OSTATNIE (959541854) - Aukcje internetowe Allegro
Ja twż nie miałam siły go nosić pomimo tego że nie jest jeszcze taki ciężki 7 kg, ale w rękach już się czuje, mam nosidełko ale bolał mnie kręgosłup a w chuście nie czuję tego ciężaru( podobno inaczej się rozkłada na plecy ) i byliśmy na spacerze ponad godzinę, wróciłam i nic mnie nie bolało.:-D
a teraz chusta jeszcze tańsza u tego samego sprzedającego, ta sama chusta:
5m chusta elastyczna CALARA INFANT za PÓŁ CENY! (996586924) - Aukcje internetowe Allegro

hehe własnie wczoraj je ogladałam i dodałam do obserwowanych:-) no droga nie jest tylko czy ja dam sobie rade z tymi wiazaniami???:baffled: ciezko to sie wiaze??? jest jakas instrukcja???
znalazłam tez taka bez wiazania
Chusty bez wiązania - innowacyjne nosidełka (1003637162) - Aukcje internetowe Allegro
tylko nie wiem czy to dobry pomysł:eek: bo taką wiazaną sobie dopasuje do siebie sama a taka zakladana?? moze byc np za duza:baffled:

hejka,
zapisalam Lukasza na kurs plywania zaczynamy w przyszly poniedzialek. juz sie nie moge doczekac. dotychczas chodzilismy na basen i sie bawilismy z nim ale zawsze bylam ciekawa co na takim kursie beda robic z tak malym dzieciaczkiem :)
ja was dziewczyny podziwiam, ze nosicie dzieci w chustach/nosidelkach. jakos nie moge sobie wyobrazic dzwigac mojego klocuszka. okolo 9 kg zywej wagi to naprawde cos ;-)
wozek nam jak najbardziej odpowiada :-D

hehe własnie wczoraj je ogladałam i dodałam do obserwowanych:-) no droga nie jest tylko czy ja dam sobie rade z tymi wiazaniami???:baffled: ciezko to sie wiaze??? jest jakas instrukcja???
znalazłam tez taka bez wiazania
Chusty bez wiązania - innowacyjne nosidełka (1003637162) - Aukcje internetowe Allegro
tylko nie wiem czy to dobry pomysł:eek: bo taką wiazaną sobie dopasuje do siebie sama a taka zakladana?? moze byc np za duza:baffled:

Wiesz co ja znalazłam instrukcję wiązania w internecie i tak długo się motałam przed monitorem aż załapałam o co chodzi i to wcale nie jest takie trudne. Co do tych gotowych chust bez wiązania to się nie spotkałam z tym, ale nie wiem czy można się nią dobrze związać i docisnąć żeby dziecko było bezpieczne ? Ta chusta którą ja mam jest na prawdę prosta i dobrze mi się nosi w nim małego, jak będzie cięższy to kupię tkaną ale na razie ta mi w zupełności wystarcza. Właśnie za pół godziny idziemy na spacer w chuście, a potem w odwiedziny do prababci. Fresh zawsze możemy się spotkać i zobaczysz jak to wygląda, mam rodzinę na Podwalu to możemy się umówić i przyjadę z chustą.

Tami a nie kręci się Błażko w chuście? To chyba moja tylko jest takim kręciołkiem wiercipiętką, że nawet na rękach spokojnie nie usiedzi

reklama
Legajka jeżeli chodzi o kręcenie to kręcił się jak go w mieszkaniu nosiłam, ale jak wyszliśmy na spacer to mu się podobało:-):-) właśnie znowu zaraz wychodzimy tym razem na zakupy:-)

Do góry