reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Czesc Dziewczynki...nie odzywam sie bo u nas juz prawie lato i caly dzionek na podworku spedzamy...a pozniej oliwcia jak zakleta zasypia i przewaznie spi cala nocke...zabki jeszcze sie nie pokazaly ale mam nadzieje, ze lada dzien cos wyjdzie...
Co do goraczki przy zabkowaniu to moze byc nawet do 38 ale to zalezy od dziecka....

reklama
Ja słyszałam że może być i wysoka temperatura i żeby powyżej 38 podawać paracetamol. Współczuję Fresh, ale pamiętaj że z takiego dołka trzeba w końcu wyjść, nie może być wiecznie gorzej! Głowa do góry kochana!!
Mariczka z mlekiem mamy wyssała miłość do shopingu :) dziś zabraliśmy ją na giga zakupy i była w siódmym niebie, śmiała się na głos, dopraszała się noszenia i wyciągała rąsie do półek. A ja z wilgotną chusteczką co chwilę te rączki przecierałam :) Chętnie uśmiechała się do ludzi, do "naszej pani" w ulubionej kawiarni oczywiście też.
Hehe, dorwałam dwie pary okularów (w tym jedne różowe) i doprosiłam się w końcu K o super czajnik :D

ukradli mi wozek Lukasza!!!!!!!! jestem tak wkurzona ze chyba zaraz zamorduje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wczoraj pochwalilam Oliwie i dzis zrobila nam pobudke o 5 rano i dopiero teraz poszla spac...jestem juz po 2 kawach i dalej ledwo na oczy patrze...chyba skorzystam z okazji i tez sie przytule do podusi:-D:-D:-D

ano ukradli bo trzymalam wozek na dole na klatce schodowej, ktory zawsze byl przywiazany do klodki (mieszkam w bloku 3-pietrowym na 3 pietrze bez windy, tak wiec ciezko bylo mi znosic i wnosic wozek codziennie nawet po kilka razy). Najgorsze jest to, ze trzymalam 2 wozki na dole - jeden lepszy, a drugi taki tani byle jaki. No i oczywiscie zakosili ten drozszy a ten gorszy to nawet nie ruszyli!!!
Ale za to meza szef to przeszedl samego siebie bo jak sie dowiedzial co sie stalo to dal mezowi bonusik na nowy wozek :yes: teraz bede sie meczyc i znosic wozek na dol za kazdym razem - nie mam innego wyjscia! ale jeszcze nam zostalo 3 miesiace i sie wyprowadzamy uffff

Ja też trzymam wózek na dole, bo mam 4 piętro bez windy. Przyczepiam go łańcuchem na kłódkę, ale i tak stale się martwię, bo nie raz zdarzyło się że był zapluty itp... No ale nie jestem w stanie codziennie go znosić

reklama
Wiem jak to jest...my mieszkamy na 1 pietrze i tez znosilam wozek codziennie...ale kupilismy spacerowke bo wozek sie nie miescil do bagaznika jak siedzien sie nie zlozylo i teraz mam spokoj bo spacerowke latwo zniesc....i Oliwia jest bardzo z niej zadowolona bo na spacerze widzi wszystko dookola i do wszystkiego sie smieje...:-D:-D Teraz wlasnie probuje mi sie do komputera dobrac Informatyk jak tylko zobaczy to juz leci do niego a jak schowam to jest placz:crazy::crazy: Anna no rzeczywiscie tylko pozazdroscic takiego szefa:happy::happy:

Do góry