reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
Mariczka tak się wierci, że żeby ją poprostu przytulić, to muszę zaczekać aż jest zmęczona i w trakcie usypiania mam kilka minut przytulanek :) Czy to możliwe żeby pierwsze wyrastały trójki?

witam!!! My dzis po szczepieniu:tak: Milan wazy 7900g i mierzy 74cm chudzinka moja naszczescie jeszcze miesci sie w siatce centylowej:tak: wyniki z krwi bardzo dobre:tak: bardzo sie ciesze bo martwiłam się, że antybiotyki zrobiły swoje a tu jednak nie:tak: i zmartwiła mnie troche lekarka bo dostalismy skierowanie na wszelki wypadek do neurochirurgii dzieciecej skontrolowac Milana czaszke bo wystaje mu troszke szew czaszkowy z przodu głowy:-( troche jestem przerazona:-:)-:)-( lekarz uspokajal mnie ze to napewno nic takiego i z czasem zniknie ale zawsze lepiej jak specjalista rzuci okiem:baffled: dzwonilam i termin oczywiscie dopiero na 27 lipca a do tej pory do umrę z nerwów.
nawet nie czytam nic w "dr google" bo zeschizuje sie totalnie:no: aaaaa boje sie!!!!!!

O matko, przecież to 3 miesiące! Nic się nie martw, u maluszków wszystko trzeba przebadać, ale jakby to mogło być coś poważnego, to skierowanie dostałabyś już dawno

no szlag mnie trafi!!!!! zeby mi za wesolo nie bylo to M ma jeszcze półpasiec:-:)-:)-:)-(
czemu to sie tak wszystko wali???? przysiegam ja ktoregos pieknego dnia zejde:wściekła/y: mam nadzieje ze Milan sie nie zarazi bo nie zadzylam Go na ospe zaszczepic:no::-(
ide ryczec do poduszki:-(

witam, ja ostatnio duzo odwiedzin i jakos tak ciezko pisac, Asia dzis po zjedzeniu chrupek kukurydzianych robila kilka razy w ciagu dnia kupke ze sluzem i taka luzna, mam nadzieje ze przejdzie jej szybko meczy sie bidulka a jeszcze kolejny zabek idzie,

u nas zimno, leje deszcz siedzimy w domku i czekamy na piekna wiosne może się doczekamy;-) powiedzcie mi przy zabkach wystepuje goraczka czy stan podgoraczkowy???
cichutko tutaj dzis, może pozniej zajrze bo nie bawi mnie pisanie postow samej do siebie:-D

reklama
Do góry