reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

marzena, sliczna masz coreczke! no tak, jak dzidzia mniej spi to oznacza wiecej pracy dla mamusi :) Ale ja tak bym chciala bo ja uwielbiam sie bawic z malym!!! :)

reklama
czesc kochane :-)
anna nie kracz... moja mala tez malo spi w dzien i nieraz padam na twarz ja ci zazdroszcze ze twoj synus tyle spi.
porzeczkas wspolczuje... biedna Oliwka. szkoda dziecka jak sie tak musi meczyc.
marzenka sliczna masz corcie no i ty tez jestes niczego sobie;-)

hej
pamięta mnie ktoś jeszcze ...
moja mała waży 8700 ma 2 ząbki ... i idą jedynki Maruda an 102 ... ale naskrobałyście nadrabiałam od 17 marca ufff

co do spania
moja spi w nocy Na cycy wstaje 3-5 razy W dzien wstaje o7 potem drzemka godzinke i kolo pold 1,5 do 2 godzin . Na noc idzie spac ok 19.30

Witam.

Jestem chora. Znowu rota :( albo coś podobnego.
Zuzia całe dnie gada, przede wszystkim: "tata tata". Chyba już coś kojarzy, bo jak widzi, że jemy woła daj daj. Rano zrobiła awanture o kaszke i uspokoiła się dopiero, jak wtrąbiła kubeczek kaszki z bananem. Objada się bardzo. Pulpecik mój.

Scarlet podziwiam te Twoje maluchy :) śliczności i do tego tak szybko się rozwijają.
Porzeczkas biedna Oliwcia, niech zdrowieje szybciutko
Co do snu to Mariczka w nocy śpi od mniej więcej 20.30 do 2 (przerwa na cycy) i potem do jakiejś 6 rano. W dzień w domu łapie dwie drzemki po 30-40 minut, jedynie na spacerku potrafi pospać i 3 godziny... i to mnie ratuje, hehe. Nie ma innej możliwości żebym na spokojnie poczytała książkę, albo posłuchała muzyki :) siadam na ławeczce w parku nad kanałkiem, bujam wózeczkiem i odpoczywam :-)

Byłyśmy dziś na masażach, potem na szczepieniach. Moja dzielna dziewuszka tylko troszkę zapłakała. Kochana Skarbusia

Witam.

Moje kochane cudeńko dzisiaj rano ślicznie gadało :) Posadziałam ją w foteliku i poszłam robić kaszke. A ona krzyczy: "daj am daj am", jak zobaczya, że jej niose kaszke wyciągała rączki i krzyczała: "daj to". Możliwe, żeby już coś kojarzyła???
A wczoraj bardzo mi płakała na ząbki i zasneła goła, tylko w pieluszce:(

reklama
Próbowałam coś nagrać telefonam, ale ona jak widzi telefon to przestaje gadać i się cieszy. Potem wam wkleje co mi się udało nagrać, jak się dowiem jak ściągnąć filmiki z telefonu.

asienka_r twoja też zaraz zacznie gadać, zobaczysz. Jeszcze zatęsknisz za ciszą :D

Do góry