reklama
WIOLKA1509
Fanka BB :)
skarlet a jak Zuza juz zdrowa? to potrafi sporo zjesc. moja mala je malo ale dosc czesto
skarlet a jak Zuza juz zdrowa? to potrafi sporo zjesc. moja mala je malo ale dosc czesto
Dzięki, już jest ok.
Zuzia też je często z tym że wcale nie mało. Z moich pomiarów wynika, że ma już 84 cm! Wielkolud jeden.
Jeszcze się pochwale, że mała mówi od kliku dni: "tata" czasem "trata". Mam nadzieje, że będzie ładnie mówiła "r" tak jak jej brat, który od początku pięknie mówił "r".
Ostatnia edycja:
Anna28
Dzięki, już jest ok.
Zuzia też je często z tym że wcale nie mało. Z moich pomiarów wynika, że ma już 84 cm! Wielkolud jeden.
Jeszcze się pochwale, że mała mówi od kliku dni: "tata" czasem "trata". Mam nadzieje, że będzie ładnie mówiła "r" tak jak jej brat, który od początku pięknie mówił "r".
no tak wieksza dziewczynka to i tez musi troszeczke wiecej zjesc :-)
Ja zauwazylam, ze moj synek tez o wiele wiecej je od swojej kolezanki rowiesniczki - ale ma to sens bo on jest o wiele wiekszy od niej!
A tak wogole to moj Lukaszek skonczyl 7 miesiecy wczoraj (ale ten czas leci!) no i byl kolejny czas na pomiar. Az bylam w szoku bo maly ma wciaz 74 cm, tyle co w 6 miesiacu. Wazy okolo 9 kg ale to na domowej wadze tak wiec ta waga moze byc troche mniejsza lub wieksza.
Witam moja mamusie!
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
No to ja tez dolaczam do grona super mamusiek)
Moja Lenka urodzila sie 29.09.09 wiec pol roku mamy juz za soba) Moja niunia niedawno byla przeziebiona wiec w kwestii lekarstw walcie jak w dym)))
Mamy maluszki z tego samego dnia
WIOLKA1509
czesc dziewczyny. a ja juz siedze na walizkach:-)co u was? odzywajcie sie
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Ania nauczyła się gadać i buczeć i robi to non stop od wczoraj. Oczywiście to jej gadanie to takie tam gaworzenie, plucie i wystawianie języka, jak jest zadowolona.:-) Ale co się dziwić, jak kończy pół roku:-):-):-). Kiedy to zleciało.
Ania nauczyła się gadać i buczeć i robi to non stop od wczoraj. Oczywiście to jej gadanie to takie tam gaworzenie, plucie i wystawianie języka, jak jest zadowolona.:-) Ale co się dziwić, jak kończy pół roku:-):-):-). Kiedy to zleciało.
Fajnie te maluszki gadają. Zuzia leży na podłodze na kocu i gada: "a tata kaka paka kura"
Zjadła mi przed chwilką kabel od kompa. Pełza coraz lepiej i oto efekty.
reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Co to będzie jak zacznie pełzać, już teraz jej wszędzie pełno, oka z niej spuścić nie można. Będę miała wesoło:-):-):-)