reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

hej. oj brakuje czesto cierpliwosci w wielu czynnosciach z malym i przy nim... ja znalazlam sposob na moje dziecko, jak zaczyna marudzic i plakac,bo cos chce albo jest zmeczone, to zostawiam go i odchodze na koniec pokoju,poplacze i zaraz mu przechodzi.ja w kacie czekam i wolam by przyszedl do mnie, ten konczy plakac, podchodzi wtula sie w mamusie i idziemy lulu,albo bawimy sie na nowo z dobrym humorkiem. hehehe.
a pamietam,ze Macius tez mial taki czas,ze nie chcial spac,albo krotko spal, i tylko w moich ramionach,ale to szybko minelo,dzieci czasem potrzebuja wiecej milosci niz zazwyczaj.

jeszcze raz wesolych i jajowych swiat

ojjjjj a ja myslalam ze jestem wyrodna....:-( ale robie tak samo :baffled:

ok uciekam zycze jeszcze raz spokojnych i mokrych:-p swiat!!!! zdrowka pa

reklama
Fresh współczuję, ja z Marisią przechodziłam jedno zapalenie oskrzeli i nie wyobrażam sobie kolejnych. Leczycie się w domku? Świątecznie stokrotnie zdrowia dla Milana!!
No i zdrówka dla wszystkich maleństw, mamuś, tatusiów :)
Obżarliśmy się świątecznie, Mariczka też popróbowała smakołyków podawanych na palcu :) Rodzina zachwycona jaki to śliczny aniołek, jaka już duża, że taka grzeczna i sama się pięknie bawi. A jak :-)
do czasu

Witam
Wszystkie świętują:-), my wczoraj byliśmy u szwagra a dzisiaj oni do nas:-), więc przynajmniej się nie nudzimy. Ani idzie górna prawa jedynka, tylko mleko toleruje i wszystko trze tą prawą stroną. Ciekawe, jak to długo jeszcze potrwa

A tam nie wiem jak to zrobić. Wysłałąm z telefonu, ale jest jakiś inny format i trzeba przekonwertować. Zrobiłam to, ale video jest przyspieszone a głos normalnie. Nie znam się :(

reklama
Do góry