hej dziewczyny,nawet nie mam czasu poczytac co napisalyscie,a widze ze duzo tego!!
ja rozkoszuje sie urlopem,juz drugi dzien zlecial,tak szybko ze pewnie nie obejrze sie a 2 tygodnie uciekna. spedzam czas z Maciusiem, nie siedze przy kompie,bo szkoda mi dnia,no teraz kiedy maly spi,a wszystko ogarniete , moge cos naskrobac.
Macius pieknie stoi,zaczyna sie puszczac i robic kroczki samodzielnie, a jak raczkuje to poprostu ekspresowo znika z pola widzenia, jest go wszedzie pelno,wszystko go interesuje tylko nie zabawki. juz tyle umie, ucze go wielu rzeczy,tanczy przy ulubionej piosence, daje pione, robi papapa, szuak osob o ktore pytam albo psa!!! bam bam czolkami robimy,jak mowie przytul mame to przytula tak slodko glowka do glowki... oj duzo by pisac, jest rozkoszny,tak bardzo za nim szaleje hehehe.
u nas w miare wiosennie,jednego dnia pieknie slonecznie drugiego pochmurno. ale zdecydowana poprawa pogody!!spacery codziennie. planujemy wypad na basen,nie wiem jak to bedzie,bo maly ma problemy skorne przez to azs, no teraz juz prawie zaleczone,nie wiem jak skora zareaguje,no ale sie nie przekonam dopoki nie sprobuje.zobaczymy. w czwartek pierwszy gril, ze znajomymi,wiec bedzie milo. a Maciu juz niedlugo roczek bedzie mial!!!!! juz zamowilam specjalny tort,bez mleka,bialka jaja, smietamy,czekolady i kremow heheh,niezle co,spytacie co to za tort?!!! no ale nie moge innego mu dac, przez ta alergie. sama mam zamiar zrobic,napis duzy na pokoj,czapeczki dmuchawki.... pobawie sie a co tam!! troche jedzenia dla gosci bede musiala przygotowac,bo znajomi beda i chrzestna... dziadkow nie bedzie,troche za daleko dla nich no i urlopu by nie dostali... a co do urlopu ,to juz nie moge sie doczekac wyjazdu do Polski w lipcu,na 5 tygodni,mam nadzieje ze bedzie goraco i slonecznie,mam zamiar wylegiwac sie na sloncu i kapac w jeziorze i nic nie robic,dziadkowie beda sie wnukiem zajmowac,bo przeciez musza nadrobic zaleglosci heheheh zartuje!!!! chce do domu!!!!!!!!!!poprostu,tesknota!!! ale sie rozpisalam,uciekam posprawdzac poczte i inne takie bzdety,do jutra!!