reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

iwonka tez nie lubi ale z trzy razy dziennie musze ja przebrac bo albo jej sie uleje albo sie obkupka po same pachy albo je chrupki i cala sie klei:-)

reklama
U nas niestety nie tylko sliniaki sie zmienia:-):-):-) jak sie zaslini to juz cala, lacznie ze stopkami w rajstopach:-D:-D:-D:-D takze przebieranie 3 razy dziennie:-D:-D

dzis juz dwa przebieranka:-):-)

Załączniki

• S6302235..jpg
    S6302235..jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 28
  • S6302228..jpg
    S6302228..jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 25
Ostatnia edycja:
a moj cyrkowiec nie ma nic przeciwko przebieraniom...w zasadzie to lubi jak mu sie sciaga gorna czesc garderoby bo to w jakis sposob go gilgocze i co doprowadza go do smiechu :) ale za to ile klopotow z zalozeniem spodni i skarpet- tak kopie nogami ze ciezko jest cokolwiek na niego wlozyc (mysli, ze ja sie z nim bawie :)).

Co do ciuszków, to ostatnio kupiłam takie spodenki na 92, ale nawet nie są za bardzo za duże, takie luźne są.

mamaija.jpg

Która grubsza? Mama czy córka?

Super Laska:-):-):-) Co do rozmairow to wogole jest masakra ja Oliwcia niektore ciuchy na 84 zakladam a body na 68 jest pomieszanie z poplataniem:-D:-D:-D

Co do ciuszków, to ostatnio kupiłam takie spodenki na 92, ale nawet nie są za bardzo za duże, takie luźne są.

Która grubsza? Mama czy córka?

ani ta, ani ta :-)

ja kupuje ubranka Lukaszowi na roczek albo na 18 miesiecy (tutaj jest wedlug miesiecy, a nie cm). Chociaz ma tez ubranka 6-9 miesiecy w ktore sie miesci. Kombinezon zimowy ma na 9-12 miesiecy i tez jest dobry. Kupilam mu spodnie ogrodniczki i na dlugosc sa super ale za to sa takie szerokie ze az zgroza - maly sie po prostu topi w nich :-(

reklama
skarlet ani ty ani Zuzka nie jestescie grube.
skarlet powiedz mi co zrobic aby wkleic takie duze zdjecie. tylko tak krok po kroku bo ja glabus jestem jesli chodzi o komputery

Do góry