skarlet ani ty ani Zuzka nie jestescie grube.
skarlet powiedz mi co zrobic aby wkleic takie duze zdjecie. tylko tak krok po kroku bo ja glabus jestem jesli chodzi o komputery
Dzięki dziewczyny.
Musisz wkleić link do pliku między znacznikami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
skarlet ani ty ani Zuzka nie jestescie grube.
skarlet powiedz mi co zrobic aby wkleic takie duze zdjecie. tylko tak krok po kroku bo ja glabus jestem jesli chodzi o komputery
Dzięki dziewczyny.
Musisz wkleić link do pliku między znacznikami
Mariczka wyrosła właśnie z body i bluzeczek na 62 i nosi 68... ale spodenki zostały 62 jeszcze, chociaż już nie mogę doczekać się aż założę jej te nowe. Najgorzej mamy z rajstopkami, bo te na 56-62 robią się za małe, a te na 68-74 wiszą i rolują się na niej. Chora dziura rozmiarowa. Kupiłam jej śliczną sukienusię na Wielkanoc i mam nadzieję że do tego czasu albo da się na nią założyć białe rajstopki na 62, albo dorośnie do tych większych. Scarlet mi się wydaje, czy stawiasz Zu?
Czesc Dziewczynki:-):-):-) Ja tez Oliwe stawiam troszke, w sumie to ona sama staje bo jak chce ja posadzic to nogi jej sie sztywne robia i staje
Chcialam sie wam juz od rana pochwalic nowym zakupem na swieteczne sniadanko
Porzeczkas super opaska
Nie wiedziałam że już takie maluszki dają radę się utrzymać przez chwilkę. U nas do siadania jeszcze daleko, a co dopiero mówić o staniu ... hoho.