porzeczkas
Zaangażowana w BB
I oliwia pospala mi 15 minut oj normalnie mam tyle roboty a ona nic nie daje mi dzis zrobic.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
iwonka spala 40 minut. wiec zdarzylam posprzatac i to na tyle dzisU nas drzemka trwała prawie godzinę, więc zdążyłam poprasować, ale raczej nic więcej nie zrobię
Honda jak miło przeczytać takiego radosnego posta
Scarlet rozwijasz Olka jakoś szerzej niż zaplanowane to dla dzieci w jego wieku, czy pozwalasz mu iść po swojemu?
edit: I jeszcze pytanko, jak ubieracie pociechy w tą piękną, acz zdradliwą wiosenną pogodę? Ja zakładam Mariczce na bluzeczkę z krótkim rękawkiem i rajstopki albo spodenki w domu, a na spacer na ro jeszcze grube skarpetki, kaftanik, podszyty polarkiem kombinezonik, no i oczywiście rękawiczki i czapkę jednowarstwową polarową. Myślę czy nie za ciepło na te 10-12 stopni, ale nie wraca zgrzana czy spocona...
Dzień dobry
Ania dzisiaj ładnie spała. Po kapaniu się obudziła, bo chciała się do nas poprzytulać i Losta z rodzicami obejrzeć:-). Potem ładnie spała. Ale zęba nadal niet. Coś się tam dzieje, ale oczywiście pokazać nie chce. Wstała o swojej normalnej godzinie i sobie klikamy. Tylko nosek zapchany został. Pogoda u nas do d..., bo pada, ale musimy z Anią na kontrolne ważenie iść i do banku, może gorzej jej nie będzie