WIOLKA1509
Fanka BB :)
lagajka Marika jest sliczna:-)
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Porzeczkas współczuję... ale powiedz mi, od ząbków może też się katar porobić?? Oj
A ja dziś na pół dnia urwałam się na zakupy i wiecie co? Oczywiście pokupowałam nie to co miałam zamiar kupić no prawie. Mariczka została z tatą, a jak wracałam, to oni akurat wychodzili, więc pozwoliłam sobie cały ich 2 godzinny spacer przeleżeć w wamnnie. I powiem że nie mam ani grama wyrzutów sumienia, że wymigałam się od opieki nad Dusią przez tyle czasu.
edit: A i o najważniejszym nie napisałam... Jedzenie łyżeczką opanowane już całkiem nieźle Wczoraj mniejszą porcję jadła pół godziny, dziś z trochę większą poradziłyśmy sobie w 15 minut, a jak się skończyła kaszka... zaczął się płacz, dopóki nie dopiła cycuchem. Pięknie bierze łyżeczkę do buzi i to co wpadnie do buzi od razu połyka, nie magazynuje, nie wypluwa Moja kochana zdolna dziewczynka, 3 dzień nauki i już takie postępy