reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Witam.

Jakoś nie mam weny na pisanie i do tego jeszcze jakiś dołek mam :-(
Zuzia już je mięsko, dzisiaj będzie ziemniaczek ze szpinakiem. Jesteśmy zakatarzone, Zuzi idzie drugi ząbek i jest marudna.
Miłego dnia dziewczyny.

reklama
lagajka trzymaj się kochana :-( napewno się wszystko wyprostuje i miną złe dni będzie dobrze ...
scarlet co to za dołek? głowa do góry ... mamy piekne dzidzie najkochansze na świecie o czymś takim jak dołek powinłyśmy zapomnieć :-)

troszke mnie nie było, jakos nie miałam kiedy wejsc na neta... pogode mamy taka śliczna ze szkoda kisić sie w domku.. codziennie zaliczmy spacerki po 3-4h :-Dmała przesypia cały spacerek z usmiechem na twarzy :-)
no i jestesmy teraz na etapie nowego smaku marcheweczki z ziemniaczkiem :-) banan i szpinak nie smakował, małą pluła że szok :-D
teraz próbuje usnąć ale jak narazie rączki wydają się być ciekawsze ;-)
jak zawsze mam do was jakieś pytanie:-D powiedzcie czym mam sprawc marchewke z małej ubranek, śliniaki nie spełniły swojej roli i młoda była ufajtana cała, moczyłam w waniszu pozniej prałam w jej proszku i płynie i niby lepiej ale do konca nie zeszło :baffled:

a to dzisiejsza moja Amelka :-)

Załączniki

• amelka 1..jpg
    amelka 1..jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 32
  • amelka 3..jpg
    amelka 3..jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 32
  • amelka 2..jpg
    amelka 2..jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 32
  • am (21)..jpg
    am (21)..jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 29
  • am (22)..jpg
    am (22)..jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 30
witam!!!! U nas wieje i malo tego jakis snieg sie pojawil ;/ uziemieni jestesmy znow bo Milan na nowo kaszle i boje sie ze zejdzie na oskrzela (a nie chce krakac cos na to mi wyglada) lagajka trzymaj sie kochana i pamietaj, ze "po nocy przychodzi dzien, a po burzy spokoj......" tak to juz jest w zyciu nigdy nie bedzie z gorki.... U mnie jak pare tyg jest bezproblemowych to ja juz sie zastanawiam co sie zaraz spieprzy. sciskamy!!!! scarlet glowa do gory zaraz bedzie wiosna i bedziemy miec inne nastawienie do swiata. Chyba brak slonca powoduje u nas takie deprechy i dolki, ale juz blizej jak dalej. Marzena.ch dobrze pisze nic nie wynagradza nam smutkow jak usmiech naszych pociech nie ma nic cudowniejszego!!!!! "KIEDY SMIEJE SIE DZIECKO, SMIEJE SIE CALY SWIAT" - J. Korczak

marzena.ch obawiam sie ze z marchewki nie spierzesz tak latwo plam o ile w ogole ci sie to kiedys uda. My juz pozegnalismy sie z wieloma bluzkami!!!! dlatego do marchewki zakladamy takie byle ciuszki spisane juz na straty:) a coreczka sliczniutka !!!!!!!!! anna28 no widze wlasnie ze innym dzialaja "mordki" tylko nie nam :( a w opcjach mam zalaczone:( i nic mi nie dziala :((((ani pogrubienie, ani inne bajery:(

czesc dziewczyny.
u mnie dolek tez dzis od rana tak jakos nic mi sie niechce... za oknem pochmurnie i pada co jakis czas... bylysmy juz na spacerze, mala spi juz 1,5 h:szok:.to nie podobne do mojej kruszynki.
marzenka dziewczyny maja racje nie spierzesz....a corcia przesliczna...:tak::-)

Dziewczyny, mam do Was pytanie: ile wasze malenstwa spia na dobe?
Troche sie martwie bo Lukasz straaaaaasznie duzo spi. Jak mial wysoka goraczke to byl usprawiedliwiony ale juz uplynelo 1.5 tygodnia a on dalej nic by tylko spal...w nocy przesypia 10-12 godzin, w ciagu dnia ma dwie lub 3 drzemki gdzie w sumie wychodzi okolo 5 godzin. Czy to nie za duzo????

reklama
marzena.ch obawiam sie ze z marchewki nie spierzesz tak latwo plam o ile w ogole ci sie to kiedys uda. My juz pozegnalismy sie z wieloma bluzkami!!!! dlatego do marchewki zakladamy takie byle ciuszki spisane juz na straty:) a coreczka sliczniutka !!!!!!!!! anna28 no widze wlasnie ze innym dzialaja "mordki" tylko nie nam :( a w opcjach mam zalaczone:( i nic mi nie dziala :((((ani pogrubienie, ani inne bajery:(

Jak klikasz odpowiedz to masz szybką odpowiedź i tych mordek nie ma. Niżej masz zaawansowana edycja, kliknij i mordki są i wszystkie inne bajery.

My po obiadku, na spacer nie idziemy, bo bardzo wieje. Od jutra zaczynamy akcję: ekspozycja na gluten, tatuś kupi kaszę manną i będziemy działać. Ania leży na podłodze i się bawi swoją lalą, nie daje jej sobie odebrać, nawet z nią śpi, tylko na noc zabieram jej z łóżeczka:-D

Do góry