reklama
marzena.ch
szczęśliwa mama Amelki :)
lagajka trzymaj się kochana :-( napewno się wszystko wyprostuje i miną złe dni będzie dobrze ...
scarlet co to za dołek? głowa do góry ... mamy piekne dzidzie najkochansze na świecie o czymś takim jak dołek powinłyśmy zapomnieć :-)
troszke mnie nie było, jakos nie miałam kiedy wejsc na neta... pogode mamy taka śliczna ze szkoda kisić sie w domku.. codziennie zaliczmy spacerki po 3-4h mała przesypia cały spacerek z usmiechem na twarzy :-)
no i jestesmy teraz na etapie nowego smaku marcheweczki z ziemniaczkiem :-) banan i szpinak nie smakował, małą pluła że szok
teraz próbuje usnąć ale jak narazie rączki wydają się być ciekawsze ;-)
jak zawsze mam do was jakieś pytanie powiedzcie czym mam sprawc marchewke z małej ubranek, śliniaki nie spełniły swojej roli i młoda była ufajtana cała, moczyłam w waniszu pozniej prałam w jej proszku i płynie i niby lepiej ale do konca nie zeszło
a to dzisiejsza moja Amelka :-)
scarlet co to za dołek? głowa do góry ... mamy piekne dzidzie najkochansze na świecie o czymś takim jak dołek powinłyśmy zapomnieć :-)
troszke mnie nie było, jakos nie miałam kiedy wejsc na neta... pogode mamy taka śliczna ze szkoda kisić sie w domku.. codziennie zaliczmy spacerki po 3-4h mała przesypia cały spacerek z usmiechem na twarzy :-)
no i jestesmy teraz na etapie nowego smaku marcheweczki z ziemniaczkiem :-) banan i szpinak nie smakował, małą pluła że szok
teraz próbuje usnąć ale jak narazie rączki wydają się być ciekawsze ;-)
jak zawsze mam do was jakieś pytanie powiedzcie czym mam sprawc marchewke z małej ubranek, śliniaki nie spełniły swojej roli i młoda była ufajtana cała, moczyłam w waniszu pozniej prałam w jej proszku i płynie i niby lepiej ale do konca nie zeszło
a to dzisiejsza moja Amelka :-)
Załączniki
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Amelka jest śliczna:-), ale czy to nie za wcześnie na takie samodzielne siadanie??? To oczywiście tylko moje zdanie.
A marchewka no cóż, plamy prawdopodobnie nie zejdą
A marchewka no cóż, plamy prawdopodobnie nie zejdą
witam!!!! U nas wieje i malo tego jakis snieg sie pojawil ;/ uziemieni jestesmy znow bo Milan na nowo kaszle i boje sie ze zejdzie na oskrzela (a nie chce krakac cos na to mi wyglada) lagajka trzymaj sie kochana i pamietaj, ze "po nocy przychodzi dzien, a po burzy spokoj......" tak to juz jest w zyciu nigdy nie bedzie z gorki.... U mnie jak pare tyg jest bezproblemowych to ja juz sie zastanawiam co sie zaraz spieprzy. sciskamy!!!! scarlet glowa do gory zaraz bedzie wiosna i bedziemy miec inne nastawienie do swiata. Chyba brak slonca powoduje u nas takie deprechy i dolki, ale juz blizej jak dalej. Marzena.ch dobrze pisze nic nie wynagradza nam smutkow jak usmiech naszych pociech nie ma nic cudowniejszego!!!!! "KIEDY SMIEJE SIE DZIECKO, SMIEJE SIE CALY SWIAT" - J. Korczak
marzena.ch obawiam sie ze z marchewki nie spierzesz tak latwo plam o ile w ogole ci sie to kiedys uda. My juz pozegnalismy sie z wieloma bluzkami!!!! dlatego do marchewki zakladamy takie byle ciuszki spisane juz na straty a coreczka sliczniutka !!!!!!!!! anna28 no widze wlasnie ze innym dzialaja "mordki" tylko nie nam a w opcjach mam zalaczone i nic mi nie dziala (((ani pogrubienie, ani inne bajery
asienka.k1
Fanka BB :)
a jakiej przeglądarki używasz?anna28 no widze wlasnie ze innym dzialaja "mordki" tylko nie nam a w opcjach mam zalaczone i nic mi nie dziala (((ani pogrubienie, ani inne bajery
WIOLKA1509
czesc dziewczyny.
u mnie dolek tez dzis od rana tak jakos nic mi sie niechce... za oknem pochmurnie i pada co jakis czas... bylysmy juz na spacerze, mala spi juz 1,5 h.to nie podobne do mojej kruszynki.
marzenka dziewczyny maja racje nie spierzesz....a corcia przesliczna...:-)
u mnie dolek tez dzis od rana tak jakos nic mi sie niechce... za oknem pochmurnie i pada co jakis czas... bylysmy juz na spacerze, mala spi juz 1,5 h.to nie podobne do mojej kruszynki.
marzenka dziewczyny maja racje nie spierzesz....a corcia przesliczna...:-)
WIOLKA1509
a ja mam problemy z otwieraniem sie BB mam trzy przegladarki i na zadnej strona glowna niechce sie otworzyc
Anna28
Dziewczyny, mam do Was pytanie: ile wasze malenstwa spia na dobe?
Troche sie martwie bo Lukasz straaaaaasznie duzo spi. Jak mial wysoka goraczke to byl usprawiedliwiony ale juz uplynelo 1.5 tygodnia a on dalej nic by tylko spal...w nocy przesypia 10-12 godzin, w ciagu dnia ma dwie lub 3 drzemki gdzie w sumie wychodzi okolo 5 godzin. Czy to nie za duzo????
Troche sie martwie bo Lukasz straaaaaasznie duzo spi. Jak mial wysoka goraczke to byl usprawiedliwiony ale juz uplynelo 1.5 tygodnia a on dalej nic by tylko spal...w nocy przesypia 10-12 godzin, w ciagu dnia ma dwie lub 3 drzemki gdzie w sumie wychodzi okolo 5 godzin. Czy to nie za duzo????
reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
marzena.ch obawiam sie ze z marchewki nie spierzesz tak latwo plam o ile w ogole ci sie to kiedys uda. My juz pozegnalismy sie z wieloma bluzkami!!!! dlatego do marchewki zakladamy takie byle ciuszki spisane juz na straty a coreczka sliczniutka !!!!!!!!! anna28 no widze wlasnie ze innym dzialaja "mordki" tylko nie nam a w opcjach mam zalaczone i nic mi nie dziala (((ani pogrubienie, ani inne bajery
Jak klikasz odpowiedz to masz szybką odpowiedź i tych mordek nie ma. Niżej masz zaawansowana edycja, kliknij i mordki są i wszystkie inne bajery.
My po obiadku, na spacer nie idziemy, bo bardzo wieje. Od jutra zaczynamy akcję: ekspozycja na gluten, tatuś kupi kaszę manną i będziemy działać. Ania leży na podłodze i się bawi swoją lalą, nie daje jej sobie odebrać, nawet z nią śpi, tylko na noc zabieram jej z łóżeczka