Witam Was w gorące południe
Ja dziś od rana na nogach, nie mam na nic czasu ;-) Upał mnie wykańcza, ale dam radę bo porządki się zbliżają;-)
Pieknaszyszunia czasem mam wrażenie, że niektórzy nie powinni pracować z pacjentami, bo tylko stresować ludzi potrafią
Ważne, że lekarz okazał się być miłym człowiekiem i się Tobą zajął jak trzeba, teraz juz będzie dobrze i mam nadzieję, że te niemiłe dolegliwości Ci miną :-)
Koralikowa ja coli nie piję, bo w ciąży mi nie podchodzi, ale przyznaję, że czasem chipsy wcinam ;-) Wiadomo, że nie codziennie, ale zdarza się :-)
mamaktosia zazdroszczę urlopu! :-) Jej, ja też chcę gdzieś pojechać, ale nie wiem, czy nam się uda, bo mąż z urlopem ma krucho
I cieszę się, że w końcu znalazłaś odpowiedni stanik, u nas mega ciężko z tym i drożyzna straszna
Anneeczka no dokładnie mam tak samo, a smaczki się u mnie ciągle zmieniają i ciężko mi określić, co mi najbardziej podchodzi
Raz bym jadła na okrągło truskawki, pomidorówkę i schabowe, innym razem tylko fasolkę szparagową, barszczyk czy lody hurtowo ;-)
Mąż niedługo wraca z pracy i jak się uda, to zabiorę go na rajd po sklepach :-)
A Wam życzę miłego dnia :-)