reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
hej

mnie nie było od wtorku bo wyjechałam do siostry ..spróbujuę nadrobić cokolwiek ale na razie padam na ryj po jezdzie pociągiem prawie 3 h

Dzieki;-);-)
Bede sie starala byc na bierzaco przez tel;-) czy u was jest taka sama parowa jak u nas? ja mam 33 st w cieniu...mojmozg nie funkcjonuje;-)
Eieczorem podtatam sie nap posta odnosnie do waszyvh postow:-*

bożeeeeeee dzien bez wiesci o hemoroidach, proktologach, lekarzach, aptekach itp jest dniem straconym!!!:wściekła/y:
Dzwoni dzis do mnie telefon, odbieram a tam dzień dobry tu apteka, taka i taka, wczoraj były u nas kupowane czopki, ale farmaceuta zle Pani wydał:wściekła/y::szok::no: zdębiałam, wryło mnie w chodnik normalnie!!!
Nie ważne ze już dwa zaaplikowane przez ciężarna, kazali przyjść i oddać, a wydadzą odpowiednie. Wysłałam eMa bo bym tego farmaceutę chyba przez małe okienko wyciągnęła:wściekła/y:
Konsultowałam wszystko z ginem, nic mi nie będzie, ale nich inne leki wydadzą źle, no masakra i jakie tego konsekwencje mogą być??!! Ehh d.pa to chyba nie kończąca się historią...do d.py z tym wszystkim;-)

Szyszunia, niezła opcja.. brak słów. Ty to sie masz kobieto, ale tak to chyba jest - nieszczescia chodza parami.. Albo w wiekszych grupach można by rzec. Oby problem udało sie rozwiazac, bo nei zazdroszcze...

Szyszunia ale masz niefart!!! Naprawdę! mam nadzieję, że wyleczysz je na dobre!
Polcia u mnie to teraz się zachmurzyło strasznie i zaraz pewnie będzie lać :0

Hej Dziewczyny, czytam Was od marca, wiec mozna uznac, ze jestem jedna ze starszych forumowiczek na grudniowkach ;) ale dopiero dzis zdecydowalam sie zalozyc konto i dolaczyc na pelnych prawach :) jak wierze, skoro znam juz Was troche, przyjmiecie mnie do tego zacnego grona :) troche. O mnie (zeby bylo sprawiedliwie) - intensywnie pracujaca 30-stka, z fajnym Mezulkiem (5lat po slubie) i z Dzidzia (jeszcze nie znanej plci w drodze) - termin z netu 13.12.2013 piatek :D ciaze przechodze nadzwyczaj spokojnie (moja pierwsza) i jakos narazie dalej chyba to do mnie nie dociera...:) pozdrowionka

reklama
Do góry