Hejka
Mamuska brat moj 10 lat w tym roku skonczyl, wiec mlodziutki. Roznica miedzy nami jest 18 lat
.
Mamaktosia super wiesci
Koriander oj tak racja mlody szybko podchwyci jezyk, zwlaszcza ze ma go na codzien, tylko ze mna mowi po polsku, bo tak to u nas w domu angielski kroluje, bo ja z mezem po anigielsku, do dzieci tez glownie mowie po angielsku, troche po polsku i z tesciowa tez angielski .. oprocz tego z kazdym kto do nas przychodzi to tez angielski, na ulicy, w sklepie wszedzie angielski. Oprocz tego my z nim pracujemy, wieczorami ja i maz siadamy i mowimy z nim, ja tlumacze mlodemu po polsku i celem naszym jest aby sie osluchal. Oprocz tego zalatwilismy mu nauczyciela i ma intensywna nauke, do domu do nas przychodzi i z nim pracuje. Udalo nam sie przez konsulat polski zalatwic.
I mam tak samo jak Ty jak patrze na moich chlopcow i tego duzego i tych najmlodszych. Moj malzonek ma wspanialy kontakt z dziecmi, chlopcy sa jego calym swiatem... uwielbiam na nich patrzec, na to jak sie chlopcami zajmuje, jak z nimi bawi, jak z nimi zasypia. On ma podejscie do dzieci.. zakochany w nich po uszy
. W brzuszku juz tez zakochany po uszy, glowe juz dla malutkiej stracil
i juz corcia w brzuszku jest jego calym swiatem, a jak sie urodzi to ja juz sobie wyobrazam co to bedzie
. Szczesliwa jeste, ze ojcostwo mojego tak spelnia, a to dla matki najwazniejsze
.
Niezapominajka super ze sie udalo z tymi bramkami na lotnisku
. No ja chudziutka jestem i przyznam szczerze, ze ubolewam nad tym, bo po kazdej ciazy mialam nadzieje na to, ze zostanie mi cos na plusie, a waga w dol momentalnie leciala.. taka moje uroda chyba. Mialam taki czas po urodzeniu drugiego synka, bo byly problemy powazne z jego zdrowiem i kiedy lezal w szpitalu pod respiratorem moja waga baaardzo w dol poleciala z nerwow i strachu, potem w ciazy z trzecim malutko przybieralam, zobaczymy jak bedzie teraz. Milego wypoczynku
.
Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty. Ja mam w sobote, teraz bede miala co 2 tygodnie z racji mojej anemii.
Malutka tancuje mi w brzuskzu az milo
. My juz zaczynamy kompletowac wyprawke dla ksiezniczki i bierzemy sie za pokoj dla niej. Narazie sklepy internetowe u nas kroluja, a w planach wycieczki do innych sklepow
. Uciekam z chlopcami na spacer.
Milego dnia