reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Ja tez witam porannie :-)
mamaktosia super ze wszystko ok, a wiecie juz kto w brzuszku mieszka?
oregano &&&&& za wizyte
Szyszunia dobrze ze juz lepiej, a to kolko to po porodzie nawet sie przyda do siadania jezeli oczywiscie bedziesz rodzic SN:tak:
Koralikowa ja bym przez leb walnela chyba... U nas nawet piwko rzadko w domu jest zwlaszcza ze jak ja nie pije to mezowi sie nie chce samemu :-D
witaminka jak dobrze czytac ze wszystko u was dobrze! Brat na pewno szybko podchwyci jezyk, w mlodym wieku to zaden problem :tak: A uczysz go przed rozpoczeciem szkoly czy pojdzie na jakis kurs? Jak patrze na meza i jego relacje z corka to az mi sie cieplo na serduchu robi, teraz tez sie strasznie cieszy ze bedzie druga coreczka, tyle kobiecej milosci na stare lata to dla faceta wspaniala rzecz :-D:-D

reklama

Hej dziewczyny :)

Ja się nie wyspałam i nie mam pomysłów na dziś :( Oczywiście pogoda nie sprzyja niczemu, więc muszę sobie znaleźć zajęcie...

mamaktosia
bardzo się cieszę, że wszystko ok :) Ja w czwartek mam połówkowe i się też nie mogę doczekać :) Może dowiem się, kto mieszka w brzuszku :happy2: I życzę Ci miłego dnia i udanych odwiedzin gości :-)

witaminka no u nas tak było: tata, mama i 2 córki. Ale jak przychodziło co do czego, to on był biedny, bo zawsze stawałyśmy po stronie mamy ;-)Miłego dnia Kochane i bez niemiłych niespodzianek
;-)

doszły mnie słuchy że komuś mnie brakuje...no to powracam :-)

u mnie jak widac 17 tc ...jutro ide robic nastepne badania (krwe,mocz ...) i nie czuje jesczez ruchów...martwie się ...podejdę do lekarza..

co u Was?? jakieś niusy ???jakieś blizniaki???

Koriander -dzięki :-) w brzuszku siedzi facecik , dowiedziałam się dokładnie w 13 tc i 3 dni , na prenatalnych w 3 tygodnie temu dostałam nawet zdjęcie jajeczek i siusiaka , więc raczej pipki nie będzie :-D choć mąż chciał parkę , a ja 2 chłopaków. A jak patrzę na moich chłopaków tj dużego i małego to czuję to samo co ty :tak: dodam że mały jest miniaturą tatusia .

Awunia -no to trzymam kciuki żebyś miała okazję zajrzeć dzidzi w majty, pogoda no fakt kaprawa więc się wzięłam za pieczenie bo tak leje że nie chce mi się iść do piekarni, ale wyszło mmmmm pycha puszyste ucierane z borówkami :-)

Ananaska -witaj !!!! to moja druga ciąża i .... całkowicie inna od pierwszej , myślę że nie masz się czym martwić , do 20 tc masz czas :tak: Poczytaj sobie w necie są nawet dziewczyny które w 24 nie czują , a z dzidzią jest super. Ale tak jak piszesz odwiedzić ginka nie zaszkodzi :)

Umówiłam prenatalne na 6 sierpnia , ale długo będę musiała czekać .... ale za to u mojej ulubionej pani doktor, to bardzo dobry specjalista i przemiły człowiek.

Miłego dnia , idę pograć z małym w planszówki albo na PS

Nie udało mi się edytować posta ,przepraszam za jeden pod drugim , ale kupiła wczoraj M jak Mama dla kobiet w ciąży , ma pełno ciekawych art. np : rady na2 trymesrt , obawy wciąży , strefa intymna , pilates, żelazna dieta przeciw anemi , wszystko o porodzie , prawach w szpitalu , psychologia, karmieniepiersią , pierwszy rok dziecka i pełno innych , mam nadzieję że zdąże dziś cokolwiek poczytać . Jakcoś wyczytam ciekawego to się podzielę. :tak:

heloł

moja nocka pod znakiem migreny. z trudem naciągałam powieki na obolałe ślepia

mamaktosia, dawaj o diecie p/anemii

Piekna, a co w końcu sobie zapodajesz dotylcowo?

cały czas dręczy mnie myśl, że miałam dzisiaj zrobić coś szczególnego i nic mi do łba nie przychodzi :confused:

idę sobakom żarcie zrobić, rozpuszczone pasożyty jedne... :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Szyszunia, to przyjaciel na cale życie,nigdy cię nie opuści, będzie dawał znać o sobie w najmniej oczekiwanych momentach...:-)
Witaminka, przeszłam przez ochronę bez żadnych prseswietlen, powiedziałam tylko ze jestem w ciąży. Ty to prawdziwy szczupak
jesteś....

my już się wakacjujemy tzn ja i mała, M pojechał na cały tydzień na spotkanie z pracownikami.moja mała szalała wczoraj cały dzień a dzisiaj ma zakwasy( tak myśle) całe ciało ja boli. Biedulka, tylko leży
Ja zreszta tez bez energii, to chyba przez zmianę klimatu....
Lece na mała kawusie
Pa

Do góry