Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
Towicz mysle tak samo jak Ty, a jestem pierworódka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja juz raz rodzilam naturalnie. po porodzie mowilam ze nigdy wiecej dzieci, jakis czas pozniej stwierdzilam ze porod sam w sobie nie byl taki zly, trwal krotko ...bolalo owszem ale dalam rade, bez krzykow ! w sumie rodzilam 2 godziny...bez znieczulenia i ciecia. ale jak teraz jestem w ciazy to raz na jakis czas sni mi sie porod....i jestem przerazona, nie chce tego przezywac kolejny raz...
I dzieki bogu masz ta mozliwosc,jak dla mnie wlasnie kazda z nas ma prawo decydowacJa miałam znieczulenie w kręgosłup, byłam cały czas świadoma. Dziecko mogłam przytulic 2 minuty po urodzeniu. Jedną ręką i obok twarzy ale zawsze. Później mały był ze mną w pokoju i leżał cały czas obok mnie. Całą noc. Mogłam się podnieść dopiero po 24h. W każdej chwili mogłam prosić o pomoc lub przebranie małego.
A i uwierzcie mi dziewczyny że nie mam nawet minimalnej chęci przekonac się jak to jest rodzic sn. Jest to dla mnie nie do przejścia (psychika) Nigdy nie powiedziałam i nie powiem że cc jest lepszym rozwiązaniem. To rozwiązanie jest dla mnie jedynym!!! Ja nie chcę rodzic sn i nikt mnie do tego nie przekona, a uwierzcie że wielu próbowało. Głowa moja nie przyjmuje takiej opcji!