reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

dziewczyny cierpie z Wami, od kilku dni lzy mnie zalewaja (stosuje Opatanol bo mialam w domu), mi moja alergolog powiedziala ze nie moge tabletek, dostalam spray do nosa ale maz zapomnial z apteki odebrac :)
a juz ze dwa lata nie meczyla mnie alergia ale dam rade :) dzidzia testuje mame :-D

reklama
Hej dziewuszki:-)

witaminka bedzie dobrze, ty twarda sztuka jestes :tak: Trzymam mocno kciuki za udany i bezproblemowy przelot, a na miejscu mam nadzieje ze troche odpoczniesz, nacieszysz sie rodzina i krajem, nasluchasz jezyka za wszystkie czasy i szybko do nas wrocisz :-)&&&&

Maua she wspolczuje, ja ostatnio alergie mialam na pylki jako nastolatka, potem mnie czyms odczulili i przeszlo...ale chyba istnieja jakies leki dozwolone w ciazy? trzymaj sie

oregano ja tez mam dwa minusy na toxo wiec tak jak w poprzedniej ciazy musze uwazac..teraz jest trudniej bo mamy ogrodek i ciagle cos tam przy nim robie ;-)

michalina jak usg?&&&

niezapominajka udanej randki :-) Warto takie rzeczy pielegnowac, to cos wspanialego po latach nadal moc do siebie "powzdychac" :)

vici jak twoje ciacho? Moja babcia robila takiego jakby biszkopta z wisniami, ubøstwialam go :))

KMB wspolczuje takiej traumy dot. porodu, mam nadzieje ze tym razem wszystko przebiegnie wg planøw :tak:
oregano rowniez tobie udanej randki!
xanne polecam zurawine i duzo duzooo plynow do picia na poczatek, jak wyszlo badanie moczu?

Ojej dziewczyny wspolczuje alergii,to wszystko teraz na raz pyli,kwitnie bo wiosna spozniona przyszla.
witaminka ty lepiej naciesz sie Polska a nie zagladaj na forum ;-) i jeszcze raz udanego urlopu :tak:
laperedhil to grilujemy jutro razem :cool2: nie chce mi sie obiadu robic ...i jak ciasto robilas czy dopiero jutro??
koriander ciacho dobre-jak zwykle tam nie ma sie co nieudac :-D tym razem wersja wisniowa ale jeszcze morelowa za mna chodzi...ogolnie wrzucam tam co mam nieraz nawet czekolade i wychodzi straciatella.Lubie je bo przez ten olej to wilgotne jest a nie suche jak normalny biszkopt.

Ja mam alergie na pylki... Niestety już 3 ciaza i każda zahaczla o sezon pylenia... Jestem na tabletkach , spray do nosa i krople, funkcjonuje normalnie . Nie rozumem dlaczego nie dają leków niektórym , przecież skoro męczy sie matka to i dziecko... Nawet gin w Pl mi tak powiedział ze to okrutne...

Witaminka udanego urlopu ;)

Żadko tu zaglądać bo was nadrobić to trzeba godzin ;)

Pozdrawiam cieplutko

a co tu dziś taka cisza?

u mnie dziś odpoczynek od kichania, od razu lepiej funkcjonuję choć głowa mnie dziś tak bolała, że musiałam pożreć 2 paracetamole :-( jak nie urok to sraczka, ale cóż- takie uroki ciąży.
a poza tym to strasznie długo męczy mnie wrażliwość na zapachy. Liczyłam, że pozbędę się jej tak samo szybko jak w ciąży z Córą a tu nic takiego się nie zapowiada. Masakra!

a teraz zajadam makaron z truskawkami- mniam :-D

miłego wieczorku Kobitki i Maluszki:-)

Dziewczyny, czy Wy też macie takie problemy ze wzdęciami? Cokolwiek nie zjem to mi brzuch wysadza. Tragedia. W dodatku zaparcia :-( Ma któraś jakieś sposoby na to?

reklama
duzo pij i jedz jablka :) moze sliwki suszone? mi tez mieta na brzuszek pomaga jak napuchnie jak balon :-p
ale ja mam naszczescie jak w zegarku :-D a przed ciaza mialam roznie, bo ja z IBS sie meczylam az do ciazy :-D

Do góry