reklama
LauLau
Fanka BB :)
Witam po dłuższej przerwie :-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO w Nowym Roku dla wszystkich !!! przede wszystkim zdrowia i mnóstwa radosnych chwil z maluszkami
u nas sporo się działo ... przeprowadzka, masa formalności przy zakupie nowego lokum, dłuższy wyjazd na święta i tak zleciał miesiąc ... zaglądałam trochę z kom, ale na pisanie nie było czasu ...
przerwa świąteczna jeszcze trwa i mam w domu całą trójkę, a przez to urwanie głowy ;-)
ale od wtorku dziewczynki wracają do przedszkola i żłobka, więc powinnam mieć więcej czasu
ciężko mi uwierzyć, ale mały dziś kończy miesiąc jest przekochany i rośnie jak smok w przyszłym tyg pójdziemy się zważyć, ale myślę, że 4,5 kg stuknęło jak nic ...
smoczka mu wciskam, bo inaczej nie odczepiłabym go od cyca ...
Polcia, cieszę się, że u Was sytuacja opanowana
Domi, KasiulaQ, Aneczka &&& za szybkie i bezbolesne porody ja pierwszą ciążę przenosiłam prawie 2 tyg i wiem jaka to już nerwówka ... sił i cierpliwości dla Was !!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO w Nowym Roku dla wszystkich !!! przede wszystkim zdrowia i mnóstwa radosnych chwil z maluszkami
u nas sporo się działo ... przeprowadzka, masa formalności przy zakupie nowego lokum, dłuższy wyjazd na święta i tak zleciał miesiąc ... zaglądałam trochę z kom, ale na pisanie nie było czasu ...
przerwa świąteczna jeszcze trwa i mam w domu całą trójkę, a przez to urwanie głowy ;-)
ale od wtorku dziewczynki wracają do przedszkola i żłobka, więc powinnam mieć więcej czasu
ciężko mi uwierzyć, ale mały dziś kończy miesiąc jest przekochany i rośnie jak smok w przyszłym tyg pójdziemy się zważyć, ale myślę, że 4,5 kg stuknęło jak nic ...
smoczka mu wciskam, bo inaczej nie odczepiłabym go od cyca ...
Polcia, cieszę się, że u Was sytuacja opanowana
Domi, KasiulaQ, Aneczka &&& za szybkie i bezbolesne porody ja pierwszą ciążę przenosiłam prawie 2 tyg i wiem jaka to już nerwówka ... sił i cierpliwości dla Was !!!
smutnamama
Witam i ja , lerze sobie w szpitalu podlaczona pod ktg ale nic sie narazie nie dzieje moj lekarz na zmianie wiec pewnie usg mi zrobi jeszcze. Znajac moich chlopcow to pewnie przenosze sporo , i urodze z was ostatnia :-)
Baśka_28
szczęśliwego 2014!!!
hej hej:-) dotarliśmy wreszcie do domu ze szpitala i możemy poooowoli zacząć nadrabiać forumowe zaległości:-) <owszem, miałam laptopa ze sobą, ale walczyliśmy z laktacją i w sumie to nie miałam nawet czasu na siku pójść czasem, a co dopiero na forum:/>
pozdrawiam serdecznie wszystkie grudniówki! <także te duchem grudniowe, a ciałem listopadowe lub styczniowe;-)>
pozdrawiam serdecznie wszystkie grudniówki! <także te duchem grudniowe, a ciałem listopadowe lub styczniowe;-)>
awunia1234
Widzę że temat rozpakowan nadal przeważa:-) przyszłym mamom życzę lekkich rozpakowan i ślicznych zdrowych maluszków:-)
Chorym maluszkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia i niech ładnie rosną:-)
Co do smoka to mój mały dostaje do zasypiania, ale sam wypluwa jak zasnie więc nie ma problemu:-)
Co do smoka to mój mały dostaje do zasypiania, ale sam wypluwa jak zasnie więc nie ma problemu:-)
Ostatnia edycja:
awunia1234
Widzę że temat rozpakowan nadal przeważa:-) przyszłym mamom życzę lekkich rozpakowan i ślicznych zdrowych maluszków:-)
Ja dziś tak na szybko bo jutro chrzcimy małego i nie ma czasu na nic:-) miłego dnia Kochane:-)
Ag - KrK 89
ooo szybko chrzcicie ;-) zdaj relację mamo jak po imprezie w lokalu robicie czy w domu?? Powodzenia zatem! ;-)
reklama
smutnamama
Domi gratuluje serdecznie :-) slodziutka :-)
A ja nadal nic i z brzuszkiem chodze
A ja nadal nic i z brzuszkiem chodze