reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

już niedługo, dziewczyny:-) trzymam kciuki, żeby Wasze maluchy zdecydowały się wyjść wreszcie i nie trzymać mam w niepewności;-) przyjemnych porodów życzę!

reklama
Ja melduje sie nadal w dwupaku , wlasnie wrucilam ze szpitala po ktg , usg badaniu i masazu szyjki lekarz z oporem wbil sie w ujscie na 3 palce kazal jechac do domu wyspac sie i wrucic jutro , choc mowil ze ma nadzieje ze przyjda bole w nocy i wroce zeby nie trzeba bylo wywolywac :-)

Ag no mały ma 1,5 miesiąca, to tak w miarę, ale chcieliśmy mieć to załatwione:-) małe przyjęcie robiliśmy w domu, mały podczas chrztu był bardzo grzeczny, nawet otworzył oczka żeby spojrzeć co ksiądz robi bo tak to cały czas spał:-) goście posiedzieli do ósmej, domek ogarnięty i odpoczywamy:-)

Domi, Aneczko ogromne gratulacje! :-) dzieciaczki cudne i życzę Wam dużo zdrówka:-)

Smutna &&& za dzisiejszą noc, oby ruszyło:-)

Ja jestem wykończona, ostatnio cały czas gonitwa u nas, mnóstwo załatwien itp.:-) marzę o jednej przespanej nocy:-)

Miłego tygodnia:-)

Witam z rana . Noc u mnie przespana kilka razy obudzilam sie z pojedynczymi bolami ale nic wiecej cala kobiecOsc boli mnie po wczorajszym masazu szyjki. Do 10 rozdam dzieci. Babcia ogarne mieszkanie, poodpoczywam i wieczorkiem do szpitala podjade ( chyba ze wczesniej zacznie sie cos dziac ) . Dziewczyny dzieki za kciukasy szkoda ze niewyszlo :-( milego dnia wszystkim mamusia zycze :-)

smutnamama trzymam kciuki! Może samo się ruszy :tak:
awunia super, że imprezka udana, i że maluszek grzeczny był nas to czeka 26 stycznia zobaczymy czy nadal będzie takim aniołkiem :-p przeraża mnie tylko myśl , że na tyle osób muszę gotować ;-) na pewno mama pomoże :-)

Kasiula ja najbardziej sie boje wlasnie ze polorza mnie na patologie i beda czekac co sie stanie, a nie nareke strasznie mi to gdy 3 synow w domu mam . Ale teraz tylko z maluchem jestem ktory spi wiec za sprzatanie sie biore bo siedziec nie moge , wszystko mnie szczypie po masazu szyjki nawet wysiusiac sie nie moge bo boli :-( kasiula to tylko my dwie zostalysmy ? Wszystkie maluszki takie duze juz , a jakby nie patrzac wiekszosc bedzie starsza o rok od naszych :-)

reklama
Smutna nie wiem czy tylko my na to wygląda. U mnie cisza troszke mnie z rana cmilo ale nic szczegolnego i bez efektow. No zostawic dzidciaczki na dluzej niz trzeba ciezko na tez przeżywam ze ciorcia jest w domu i zamiast odliczac dni do wyjscia z maluchem do domu to nawet nie wiem kiedy urodze a lezec musze straszne uczucie. No nic czekamy dzis podpytam na wieczornym obchodzie co dla mnie planuja na jutro bo przy przyjeciu mowili ze 3dni tych zastrzykow...zobaczymy

Do góry