reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Witam się we wtorek :-) to co, która dziś rodzi??:-) Dziś intensywny dzień mam nadzieję, że czasu na wszystko starczy:-) młodzież pojedzona spać nie chce wiec z matką sprzątać na święta będzie :-D
Miłego dnia wszystkim!

reklama
ewa81r powiem Ci, że ja zawsze miałam hopla na punkcie tych świąt;-) mam na razie tylko pierniczki popieczone i muszę zabrać się za sprzątanie . Chęci są ale jak dalej będzie się okaże:tak::-)

Cześć dziewczyny nie ma któraś odsprzedać Duphastonu? Mieszkam w UK i trochę trudno mi go tu zdobyć. Będę wdzięczna;-) I szczęśliwych rozwiązań Wam życzę :-)

Witam sie i ja po okropnej nocy, glowa mnie strasznie bolala zeby to samo..
Ag ty juz na swieta sprzatasz ja to wszystko robie gora dwa dni przed wigilia , bo przy moich chlopcach porzadek dlugo sie nie utrzyma..

AgKrK nawet nei kracz z tymi świętami :p ja mam na 23 termin, ale mam nadzieję go nie doczekać hehe
Magda no to powodzenia jutro! No a tak Ci wróżył, że nie dotrzymasz do 10 ;-) a to Ty na dziś termin z usg masz, tak? Bo z om chyba na później? Bo jak patrzę to na suwaczku jeszcze nie wybiła 40stka

Magda powodzenia!!

Ag Krk ja nie znoszę świąt od zawsze...wigilii najbardziej..a potem już leci. Nigdy nie było z nami taty i został mi uraz do świąt z dzieciństwa:/

Ada śpi więc trochę luzu...ale najchętniej doiła by tylko cyca:)

co do świąt to rozne mamy wspomnienia ale warto sie postarac zeby nasze maluchy mialy jak najlepsze teraz to my tworzymy ich wspomniania :) na pewno zadna z nas nie chce w ten czas wyladowac na porodowce ale kto to wie wszytsko sie moze zdarzyc. ja tez zaczynam powoli porzadki swiateczne jutro biore sie za uszka i pierogi. jednym slowem przygotowania do swiat rozpoczete :)

reklama
podziwiam wszystkie mamuśki, które mają czas na odwiedzenie BB. Ja od soboty dopiero teraz mam chwile.
W weekend mieliśmy gości, ale tak czy inaczej jak jest okazja to ja wolę położyć się spać, bo snu mi brakuje. Pisałyście o smoczkach, ja mam Lovi i sprawdza się. Jak mała nie może zasnąć to jej daje, pomaga, ale i tak go wypluwa jak zasypia. W ogóle ma problem ze spaniem, mało śpi, woli na nas popatrzeć :-) albo powisieć przy cycu. Je ponad godzinę, z obu piersi. Rano wstawiłam pranie na 2h. Jak skończyła jeść to prania zostało 30min :szok: taki głodomorek.
Jutro idziemy do lekarza, zobaczymy ile przytyła, bo od tygodnia jesteśmy tylko na cycu, nie daje jej już butelką mojego odciągniętego mleczka. I dopiero teraz widzę, jakie piersi mogą być mięciutki po karmieniu, jak z waty. Jednak mogłaby krócej szamać... 30min i spać potem ze 2h. Takie mam marzenie :-) A jak u Was to wygląda, jak długo karmicie?

Co do świąt, my zostajemy w Warszawie, sami, tylko we troje. Będzie trochę smutno, ale już postanowione

Do góry