reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Witam się we wtorek :-) to co, która dziś rodzi??:-) Dziś intensywny dzień mam nadzieję, że czasu na wszystko starczy:-) młodzież pojedzona spać nie chce wiec z matką sprzątać na święta będzie :-D
Miłego dnia wszystkim!

reklama
ewa81r powiem Ci, że ja zawsze miałam hopla na punkcie tych świąt;-) mam na razie tylko pierniczki popieczone i muszę zabrać się za sprzątanie . Chęci są ale jak dalej będzie się okaże:tak::-)

Cześć dziewczyny nie ma któraś odsprzedać Duphastonu? Mieszkam w UK i trochę trudno mi go tu zdobyć. Będę wdzięczna;-) I szczęśliwych rozwiązań Wam życzę :-)

Witam sie i ja po okropnej nocy, glowa mnie strasznie bolala zeby to samo..
Ag ty juz na swieta sprzatasz ja to wszystko robie gora dwa dni przed wigilia , bo przy moich chlopcach porzadek dlugo sie nie utrzyma..

AgKrK nawet nei kracz z tymi świętami :p ja mam na 23 termin, ale mam nadzieję go nie doczekać hehe
Magda no to powodzenia jutro! No a tak Ci wróżył, że nie dotrzymasz do 10 ;-) a to Ty na dziś termin z usg masz, tak? Bo z om chyba na później? Bo jak patrzę to na suwaczku jeszcze nie wybiła 40stka

Magda powodzenia!!

Ag Krk ja nie znoszę świąt od zawsze...wigilii najbardziej..a potem już leci. Nigdy nie było z nami taty i został mi uraz do świąt z dzieciństwa:/

Ada śpi więc trochę luzu...ale najchętniej doiła by tylko cyca:)

co do świąt to rozne mamy wspomnienia ale warto sie postarac zeby nasze maluchy mialy jak najlepsze teraz to my tworzymy ich wspomniania :) na pewno zadna z nas nie chce w ten czas wyladowac na porodowce ale kto to wie wszytsko sie moze zdarzyc. ja tez zaczynam powoli porzadki swiateczne jutro biore sie za uszka i pierogi. jednym slowem przygotowania do swiat rozpoczete :)

reklama
podziwiam wszystkie mamuśki, które mają czas na odwiedzenie BB. Ja od soboty dopiero teraz mam chwile.
W weekend mieliśmy gości, ale tak czy inaczej jak jest okazja to ja wolę położyć się spać, bo snu mi brakuje. Pisałyście o smoczkach, ja mam Lovi i sprawdza się. Jak mała nie może zasnąć to jej daje, pomaga, ale i tak go wypluwa jak zasypia. W ogóle ma problem ze spaniem, mało śpi, woli na nas popatrzeć :-) albo powisieć przy cycu. Je ponad godzinę, z obu piersi. Rano wstawiłam pranie na 2h. Jak skończyła jeść to prania zostało 30min :szok: taki głodomorek.
Jutro idziemy do lekarza, zobaczymy ile przytyła, bo od tygodnia jesteśmy tylko na cycu, nie daje jej już butelką mojego odciągniętego mleczka. I dopiero teraz widzę, jakie piersi mogą być mięciutki po karmieniu, jak z waty. Jednak mogłaby krócej szamać... 30min i spać potem ze 2h. Takie mam marzenie :-) A jak u Was to wygląda, jak długo karmicie?

Co do świąt, my zostajemy w Warszawie, sami, tylko we troje. Będzie trochę smutno, ale już postanowione

Do góry