reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

hej

powrocilam z mega zakupow....jutro tapetowanie..potem malowanie i skladanie mebli...mama zamiar do konca tyg sie wyrobic... aaa i pasemka jeszcze jakos w ty tyg musze zrobic,,hee

mamaktosia????????????????

ananaska mamuska to my 38 hee..super..matko u mnie nic sie nie rusza,czasem czuje ze ostatnia urodze,,albo w styczniu dopiero,hee

ananaska no niezle hee,chlop nie da se zawsze powiedziec..ale sam sie namecxzyl heee.....i powiem ci ja co chwile jeden dzien se mysle ze brzuch opadl,potem ze do gory i tak w kolko...sama juz nie wiem...hmmm

lucere dzieki hee..sama nie wiem skad ten power u mnniee..

tiluchna ja tam mialam nawal z mlodym,ale nie cierpialam...

domi kuruj sie...a wogole podłosc ludzka nie zna granic....hyh

malutka mowisz cisza???...moze przed burza???

cosiek no to sluchaj lekarza:)

MAMAKTOSIA SUPER GRATULUJE:))))))))

reklama
malutka bo maluch Cię pewnie zaskoczy ;-)
Koralikowa nie martw się, ja też nie mam żadnych objawów, ale liczę po prostu na to, że u mnie wszystko będzie nagle, rach ciach i po strachu :-)

Super ze tu coraz wiecej maluszków, my tez swoje musiałysmy odczekać :-) i chociaz nie jest fajnie tak siedziec i przytuptywac to widzę po Mili ze jej to było potrzebne, wykorzystała swój czas do konca i urodziła się w pełni gotowa do zycia po drugiej stronie :tak:Na razie troche brakuje organizacji, docieramy się, ja spie 2-3 godziny na dobę bo jakoś nie mogę :-D Pewnie jutro hormony opadną to będzie lepiej.
U mnie dziś ruszyło mleczko, mam nadzieje ze obejdzie się bez eksplozji,trochęboli ale najgorsze jest obkurczanie macicy jak mala zaczyna ssac- prawie jak drugi porod:baffled:

Piszcie na prva jak się ktoras rozpakuje bede pomalu ogarniac! (rowniez jak widzicie ze kogos brakuje a macie dane to piszcie, bedzie szybciej)

Pozdrawiamy i trzymamy kciuki!!!!

Dziewczyny już niewiele Wam zostało, dacie radę :-) ja jestem ciekawa, która w święta urodzi :-D co za pogoda.. młody marudny, pojedzony a spać nie chce teraz zasnął eM poszedł do pracy na noc ciekawe czy damy radę sami, bo on w nocy przewijał, a ja cyca dawałam:baffled:;-)

mamuska koriander hee no kangurzyce...

agkrk ja obstawiam siebie,,z moim pechem,.w wigilie mnie zlapie,w drugi dzien swiat wyjde,heeee...i swieta z glowy,bo w szpitalu beda....ja tak caly czas obstawiam....

koriander super ze mleczko ruszylo....

mamuska tez na takie cos licze.niby nic sie nie rusza.a tu nagle rach ciach,,heee....

reklama
Pieknaszyszunia - u mnie niby bylo 40+5 ;-) i widzisz jak nagle sie zaczelo:-D

nie znacie dnia ani godziny...:cool2:

Koriander - brawo za mleczko, taaa te skurcze macicy absolutnie okrutne + nieprzyzwyczajone sutki

pocieszam ze to tylko pare dni u mnie juz sie skonczylo:tak:

padam, ide spac, Mloda juz nyna a maz polozy dzieci

Do góry