Koralikowa
Fanka BB :)
hej
powrocilam z mega zakupow....jutro tapetowanie..potem malowanie i skladanie mebli...mama zamiar do konca tyg sie wyrobic... aaa i pasemka jeszcze jakos w ty tyg musze zrobic,,hee
mamaktosia????????????????
ananaska mamuska to my 38 hee..super..matko u mnie nic sie nie rusza,czasem czuje ze ostatnia urodze,,albo w styczniu dopiero,hee
ananaska no niezle hee,chlop nie da se zawsze powiedziec..ale sam sie namecxzyl heee.....i powiem ci ja co chwile jeden dzien se mysle ze brzuch opadl,potem ze do gory i tak w kolko...sama juz nie wiem...hmmm
lucere dzieki hee..sama nie wiem skad ten power u mnniee..
tiluchna ja tam mialam nawal z mlodym,ale nie cierpialam...
domi kuruj sie...a wogole podłosc ludzka nie zna granic....hyh
malutka mowisz cisza???...moze przed burza???
cosiek no to sluchaj lekarza
MAMAKTOSIA SUPER GRATULUJE)))))))
powrocilam z mega zakupow....jutro tapetowanie..potem malowanie i skladanie mebli...mama zamiar do konca tyg sie wyrobic... aaa i pasemka jeszcze jakos w ty tyg musze zrobic,,hee
mamaktosia????????????????
ananaska mamuska to my 38 hee..super..matko u mnie nic sie nie rusza,czasem czuje ze ostatnia urodze,,albo w styczniu dopiero,hee
ananaska no niezle hee,chlop nie da se zawsze powiedziec..ale sam sie namecxzyl heee.....i powiem ci ja co chwile jeden dzien se mysle ze brzuch opadl,potem ze do gory i tak w kolko...sama juz nie wiem...hmmm
lucere dzieki hee..sama nie wiem skad ten power u mnniee..
tiluchna ja tam mialam nawal z mlodym,ale nie cierpialam...
domi kuruj sie...a wogole podłosc ludzka nie zna granic....hyh
malutka mowisz cisza???...moze przed burza???
cosiek no to sluchaj lekarza
MAMAKTOSIA SUPER GRATULUJE)))))))