reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Dzięki ;-) zaraz się zacznie , bo tylko brzegi trzymają jet jakieś 9 , 5 cm ... syna parłam bardzo długo , ciekawe jak teraz będzie , jak narazie zero leków i czegokolwiek i położna z którą urodziłam Oliego ... i rmf święta :-D

ale z Ciebie aparatka jeszcze ma siłę pisać :-D:-Dto normalnie relacja na żywo:-D

reklama
Cześć mamuśki
Muszę sobie trochę ponarzekać, a kto mnie zrozumie lepiej jak nie Wy ;-)
W zeszły czwartek najprawdopodobniej jakich cham przeciął nam oponę na parkingu pod sklepem, mąż zmieniał koło, a ja świeciłam latarką i te kilka minut na wietrze wystarczyło żebym w piątek obudziła się z przeziębieniem. Jeszcze jakby tego było mało mam jakąś infekcję dróg moczowych, a jutro idę na pierwsze ktg.
Normalnie niech ktoś zatrzyma dla mnie świat, ja wysiadam...

mamaktosia trzymam kciuki :tak:

Mamamktosia podziwiam ja przy 9 cm rozwarciu ledwo żyłam, ale może też przez to, że rodziłam dobę :-) może już;-) tulisz maleństwo! Z zakupów nici.. jutro muszę podjechać poza tym pogoda do niczego nie nastraja ciemno jak pod wieczór , pasuje na święta sprzątać a nie chce mi się jak cholera!

Byłam na ktg. Termin na dziś a żadne skurcze się nie piszą. Pocieszam się że przy pierwszym porodzie się nie pisały a ja juz rodziłam i czułam skurcze. Gorzej że szyjka sobie jaja robi i ma 2,5 cm. Grrrrr. Chciałabym już urodzić.

KORALIKOWA mój ginekolog mówi że to tak robi na końcówce, leki mam, nogi mam trzymać wysoko, zero soli, dużo wody, ograniczyć soki i owoce

reklama
Do góry