reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

tiluchna, noooo to zupełnie inaczej brzmi :-D przypuszczam że Ty i tak urodzisz przede mną, choć to tylko dzień różnicy. Ja pierworódka więc swoje muszę ponosić :-)

uuu nigdy nie mow nigdy;-) tutaj nie ma reguly, nawet z trzecia ciaza mozna isc na indukcje:tak:

jedno jest pewne..kazda z nas w swoim czasie:-)

reklama
Jak narazie leze na porodowce podpieta pod ktg skurcze ok co 5 min niezbyt bolesne . Leze.. pod kroplowka zastrzyk w tylek dostalam . Ujscie otwarte na opuszek palca.. lekarz mowi ze wszystko dobrze bedzie ..

Kurcze dziewczyny u mnie to samo ... czuję ucisk w ".... " do tego skurcze nieregularnieraz co 3 raz co 10 min ... plecy pobolewają ... wzięłam prysznic , tablete i czekam jak nie przejdzie za godzinkę to sięchyba do szpitala pofatyguję ...

ojojoj a to dopiero poczatek listopada :O
smutnamamo trzymam kciuki abys nie musiala dlugo zostac w szpitalu i mogla wracac do chlopcow :*
mamaktosia - jejku co to sie dzieje????
asz te dzieciaczki niecierpliwe

no to dwie w szpitalu fiu fiu;-) mamaktosia trzymam && czy to za falszywy alarm czy nie :tak: przeciez ty juz w terminie:-)

ja dzisiaj okupuje kompa bo mezus sie dziecmi zajmuje :-p tak zebyscie nie myslaly ze samopas ganiaja :-D

Dziewczyny dajecie czadu..;-) ale trzymam kciuki za fałszywy alarm! Ja z tego wszystkiego w szafce podpisałam mężowi jaki rozmiar ubranek gdzie jest i co jak coś ma zabrać do szpitala:tak: chodź ja czekam na 11.11.:-D

No ładnie, święta, a tu taki rejwach :-D Dobrze, dobrze, niech się dzieje, to już czas, żeby się zaczęło;-)
smutnamama odpoczywaj, skoro dany Ci został ten czas jeszcze:-)

mamaktosia czekam na wieści z niecierpliwością!

tiluchna hahaha, widzę, że dzisiaj dyżurujesz na forum u nas :-D

Ag Krk ładna data, snów nie można lekceważyć :-D

Chyba mnie baby natchnęłyście, żeby jednak kupić w nadchodzącym tygodniu osprzęt szpitalny dla Bąbla i skręcić kołyskę. Będę spokojniejsza zdecydowanie:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
oregano cc ustalone miałam na 15.11 bo to już niby bedzie 38tydzień u mnie :sorry:
smutnamama,mamaktosia kurka wodna kobietki co to się dzieje co asz tym maluszką się spieszy na ten świat...Trzymamy kciuki za Was Kochane!!Bedzie dobrze!!!

Do góry