reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

tiluchna, noooo to zupełnie inaczej brzmi :-D przypuszczam że Ty i tak urodzisz przede mną, choć to tylko dzień różnicy. Ja pierworódka więc swoje muszę ponosić :-)

uuu nigdy nie mow nigdy;-) tutaj nie ma reguly, nawet z trzecia ciaza mozna isc na indukcje:tak:

jedno jest pewne..kazda z nas w swoim czasie:-)

reklama
Jak narazie leze na porodowce podpieta pod ktg skurcze ok co 5 min niezbyt bolesne . Leze.. pod kroplowka zastrzyk w tylek dostalam . Ujscie otwarte na opuszek palca.. lekarz mowi ze wszystko dobrze bedzie ..

Kurcze dziewczyny u mnie to samo ... czuję ucisk w ".... " do tego skurcze nieregularnieraz co 3 raz co 10 min ... plecy pobolewają ... wzięłam prysznic , tablete i czekam jak nie przejdzie za godzinkę to sięchyba do szpitala pofatyguję ...

ojojoj a to dopiero poczatek listopada :O
smutnamamo trzymam kciuki abys nie musiala dlugo zostac w szpitalu i mogla wracac do chlopcow :*
mamaktosia - jejku co to sie dzieje????
asz te dzieciaczki niecierpliwe

no to dwie w szpitalu fiu fiu;-) mamaktosia trzymam && czy to za falszywy alarm czy nie :tak: przeciez ty juz w terminie:-)

ja dzisiaj okupuje kompa bo mezus sie dziecmi zajmuje :-p tak zebyscie nie myslaly ze samopas ganiaja :-D

Dziewczyny dajecie czadu..;-) ale trzymam kciuki za fałszywy alarm! Ja z tego wszystkiego w szafce podpisałam mężowi jaki rozmiar ubranek gdzie jest i co jak coś ma zabrać do szpitala:tak: chodź ja czekam na 11.11.:-D

No ładnie, święta, a tu taki rejwach :-D Dobrze, dobrze, niech się dzieje, to już czas, żeby się zaczęło;-)
smutnamama odpoczywaj, skoro dany Ci został ten czas jeszcze:-)

mamaktosia czekam na wieści z niecierpliwością!

tiluchna hahaha, widzę, że dzisiaj dyżurujesz na forum u nas :-D

Ag Krk ładna data, snów nie można lekceważyć :-D

Chyba mnie baby natchnęłyście, żeby jednak kupić w nadchodzącym tygodniu osprzęt szpitalny dla Bąbla i skręcić kołyskę. Będę spokojniejsza zdecydowanie:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
oregano cc ustalone miałam na 15.11 bo to już niby bedzie 38tydzień u mnie :sorry:
smutnamama,mamaktosia kurka wodna kobietki co to się dzieje co asz tym maluszką się spieszy na ten świat...Trzymamy kciuki za Was Kochane!!Bedzie dobrze!!!

Do góry