reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

eee moze odpusc sobie prysznic tylko smigaj do szpitala!!!!!
co 3 min - to Twoje 4 dziecko kochana... wszystko moze byc za szybko:szok:

czujesz ze to moze byc to????????

zreszta olej mnie i moje pytanie i bb - prosze zadzwon do spzitala

reklama
Witam i ja w ten weekend;-) widzę, że dużo się dzieje przez te półtorej dnia:tak: Naskrobałyście tyle, ale nadrobiłam :tak:Kurczę, czy Wam też leci dzień za dniem teraz?? Ja jakoś nie mogę się połapać nie starcza mi doby, a dziecka jeszcze nie mam:szok: Dziś mi się śniło, że urodzę 11.11.2013 czyli za parę dni:szok: a ja nie jestem jeszcze gotowa i to byłby 36 tydzień i parę dni za wcześnie:-p Nachodziłam się dziś, posprzątałam co się dało, deser zrobiłam, koleżanka na plotach była, z dziadkiem na "spacerze" po ogródku byłam, sterta garów nazbierała się już ogarnięta na szczęście jest podłogi do mycia zostały ale już mi się nie chce i brzuch mi stwardniał więc chyba odpuszczę je chyba, że wieczorem;-)
kika nie strasz mnie nawet, ja jestem tydzień za Tobą i mój maluch waży co najwyżej teraz 2500 g więc malutki ;-)
tiluchna wesoła farma:-D czyżbyś szykowała się na wielki i oczekiwany dzień czytaj godzinę 0 z tym fryzjerem??:-) chińczyka też bym zjadła taki kurczaczek w sosie słodko - kwaśnym;-)
smutnamama bardzo mi przykro z powodu babci..
Paulettta pakuj torbę, pakuj :tak:
awunia zawsze możesz nie iść ;-) i proszę oszczędzać się:-)
mamuśka też lubię chodzić na cmentarz o zmroku, tak pięknie to wszystko wygląda jak oświetlone jest..;-) odpoczywaj i Ty ile się da bo później może być ciężko :tak:
smutnamama oooooooooooo mamo! to już?! trzymaj się dzielnie!
a tak na marginesie ledwo WSZYSTKICH ŚWIĘTYCH minęło a w sklepach już święta! Wcześnie , ale cóż biznes is biznes:-p ale ja lubię takie duperelki oglądać jeszcze 1 miesiąc i 3 tyg. do świąt:D

Dzwonilam do swojego gina kazal wziac magnez prysznic na spokojnie jesli niemam plamien czop nie odszed nie sikam nie mam biegunki nie wymiotuje i kregoslup dodatkowo mnie nie boli na spokoj.ie do szpitala , on juz tam sie wybiera . Ja juz zreszta tez zaczynam sie ubierac do wyjscia ...

smutnamama może Ty uważaj bo kuzynka mojego męża tez jak była w czwartej ciązy to miała skurcze które ignorowała i urodziła w domu bo nic jej nie bolało nic nie czuła tylko własnie lekkie skurcze i szybko poszło i tez tak że rodziła po 30tyg jakoś tak więc lepiej nie ryzykuj jedz do szpitala skoro i tak mama wzięła Ci dzieciaki
AgaKrk może się przygotuj bo jak taką datę wyśniłaś to kto wie..lepiej być przygotowanej na wszytsko.

Ostatnia edycja:
No to chyba czas grudniówek się zaczyna kochanieńkie...
ja w razie czego mam pod nosem blok porodwy więc niemusze jechac nigdzie hihi ale tak szczerze zaś mam skurcze a oni mówią ze już to jest taka norma i pozostaje tylko czekać aż będą regularne

Ja coś czuję że ja wyjdę z tego szpitala ale z dzidzi chyba.

Ostatnia edycja:
Ag-KrK - no dzieci z 11.11 sa super!!!! (ekhmm to moje urodzinki:zawstydzona/y::laugh2::laugh2:) lol

hehe no jak wczoraj mi ulozyla fryzjerka wloski to powiedzialam - tak, teraz moge jechac:-D

ale wiecie to jest dziwne bo z jednej stronyniby chcialabym aby to juz sie zaczelo
ale z drugiej... chyba jeszcze kompletnie nie jestem gotowa:eek: wydaje mi sie, ze mam tyle do zrobienia jeszcze... no i cala moja podswiadomosc az krzyczy ze wytrzymam do grudnia:-D

dlatego moze jeszcze torby nie popakowalam do konca.. w ogole skurczami sie nie przejmuje.. itd:tak:

ja tez uwielbiam ogladac ozdoby swiateczne i duperelki i szukac prezentow.. :tak::tak:

smutnamama
- trzymam mocno kciuki!!!!!!!&&&&&&&&&

oregano ale numerrrr
czytam Twoja stopke - 3 tyg i 6 dni do porodu i sobie mysle wow :szok::szok: ale szybko, toz to tuz,tuz , ale zazdroszcze..
a potem patrze wyzej ze 36 tydzien ciazy jak u mnie i w brecht:-D:-D

zupelnie inaczej brzmi 36 tydzien a zupelnie inaczej ze zostaly 3 tygodnie:-D:-D

reklama
tiluchna, noooo to zupełnie inaczej brzmi :-D przypuszczam że Ty i tak urodzisz przede mną, choć to tylko dzień różnicy. Ja pierworódka więc swoje muszę ponosić :-)

Do góry