reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

eee moze odpusc sobie prysznic tylko smigaj do szpitala!!!!!
co 3 min - to Twoje 4 dziecko kochana... wszystko moze byc za szybko:szok:

czujesz ze to moze byc to????????

zreszta olej mnie i moje pytanie i bb - prosze zadzwon do spzitala

reklama
Witam i ja w ten weekend;-) widzę, że dużo się dzieje przez te półtorej dnia:tak: Naskrobałyście tyle, ale nadrobiłam :tak:Kurczę, czy Wam też leci dzień za dniem teraz?? Ja jakoś nie mogę się połapać nie starcza mi doby, a dziecka jeszcze nie mam:szok: Dziś mi się śniło, że urodzę 11.11.2013 czyli za parę dni:szok: a ja nie jestem jeszcze gotowa i to byłby 36 tydzień i parę dni za wcześnie:-p Nachodziłam się dziś, posprzątałam co się dało, deser zrobiłam, koleżanka na plotach była, z dziadkiem na "spacerze" po ogródku byłam, sterta garów nazbierała się już ogarnięta na szczęście jest podłogi do mycia zostały ale już mi się nie chce i brzuch mi stwardniał więc chyba odpuszczę je chyba, że wieczorem;-)
kika nie strasz mnie nawet, ja jestem tydzień za Tobą i mój maluch waży co najwyżej teraz 2500 g więc malutki ;-)
tiluchna wesoła farma:-D czyżbyś szykowała się na wielki i oczekiwany dzień czytaj godzinę 0 z tym fryzjerem??:-) chińczyka też bym zjadła taki kurczaczek w sosie słodko - kwaśnym;-)
smutnamama bardzo mi przykro z powodu babci..
Paulettta pakuj torbę, pakuj :tak:
awunia zawsze możesz nie iść ;-) i proszę oszczędzać się:-)
mamuśka też lubię chodzić na cmentarz o zmroku, tak pięknie to wszystko wygląda jak oświetlone jest..;-) odpoczywaj i Ty ile się da bo później może być ciężko :tak:
smutnamama oooooooooooo mamo! to już?! trzymaj się dzielnie!
a tak na marginesie ledwo WSZYSTKICH ŚWIĘTYCH minęło a w sklepach już święta! Wcześnie , ale cóż biznes is biznes:-p ale ja lubię takie duperelki oglądać jeszcze 1 miesiąc i 3 tyg. do świąt:D

Dzwonilam do swojego gina kazal wziac magnez prysznic na spokojnie jesli niemam plamien czop nie odszed nie sikam nie mam biegunki nie wymiotuje i kregoslup dodatkowo mnie nie boli na spokoj.ie do szpitala , on juz tam sie wybiera . Ja juz zreszta tez zaczynam sie ubierac do wyjscia ...

smutnamama może Ty uważaj bo kuzynka mojego męża tez jak była w czwartej ciązy to miała skurcze które ignorowała i urodziła w domu bo nic jej nie bolało nic nie czuła tylko własnie lekkie skurcze i szybko poszło i tez tak że rodziła po 30tyg jakoś tak więc lepiej nie ryzykuj jedz do szpitala skoro i tak mama wzięła Ci dzieciaki
AgaKrk może się przygotuj bo jak taką datę wyśniłaś to kto wie..lepiej być przygotowanej na wszytsko.

Ostatnia edycja:
No to chyba czas grudniówek się zaczyna kochanieńkie...
ja w razie czego mam pod nosem blok porodwy więc niemusze jechac nigdzie hihi ale tak szczerze zaś mam skurcze a oni mówią ze już to jest taka norma i pozostaje tylko czekać aż będą regularne

Ja coś czuję że ja wyjdę z tego szpitala ale z dzidzi chyba.

Ostatnia edycja:
Ag-KrK - no dzieci z 11.11 sa super!!!! (ekhmm to moje urodzinki:zawstydzona/y::laugh2::laugh2:) lol

hehe no jak wczoraj mi ulozyla fryzjerka wloski to powiedzialam - tak, teraz moge jechac:-D

ale wiecie to jest dziwne bo z jednej stronyniby chcialabym aby to juz sie zaczelo
ale z drugiej... chyba jeszcze kompletnie nie jestem gotowa:eek: wydaje mi sie, ze mam tyle do zrobienia jeszcze... no i cala moja podswiadomosc az krzyczy ze wytrzymam do grudnia:-D

dlatego moze jeszcze torby nie popakowalam do konca.. w ogole skurczami sie nie przejmuje.. itd:tak:

ja tez uwielbiam ogladac ozdoby swiateczne i duperelki i szukac prezentow.. :tak::tak:

smutnamama
- trzymam mocno kciuki!!!!!!!&&&&&&&&&

oregano ale numerrrr
czytam Twoja stopke - 3 tyg i 6 dni do porodu i sobie mysle wow :szok::szok: ale szybko, toz to tuz,tuz , ale zazdroszcze..
a potem patrze wyzej ze 36 tydzien ciazy jak u mnie i w brecht:-D:-D

zupelnie inaczej brzmi 36 tydzien a zupelnie inaczej ze zostaly 3 tygodnie:-D:-D

reklama
tiluchna, noooo to zupełnie inaczej brzmi :-D przypuszczam że Ty i tak urodzisz przede mną, choć to tylko dzień różnicy. Ja pierworódka więc swoje muszę ponosić :-)

Do góry