reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Ewa81r, absolutnie nie mozesz jeść wszystkiego, odpadają słodkości, cukier- wiadomo, ale to nie wszystko. Cukier jak sie okazuje to nie tylko cukier... Tu na forum masz wątek bardzo fajny "cukrzyca..." poczytaj tam. Ja równiez mam cukrzyce stwierdzona ze 2 tyg temu...:no:

reklama
nie było tak źle, myślałam ze w tyłek, a tu w udo mi się wbiła :-)

mb ja dziś miałam 96/64, masakra, ale wolę to niż stres związany z nadciśnieniem. Smacznej kawki ;-)

wy tu o słodkim a ja bym sobie jakiegoś soczystego steka zjadła :-p

pauletta - chodzi Ci o cos na odwodnienie czy na gromadzenie się wody w organzmie? Bo na odwodnienie to pewnie trzeba dużo pić, a na zatrzymywanie wody niestety przede wszystkim zrezygnować z soli :/ ciężka sprawa, ale to chyba główna przyczyna zatrzymywania wody w organizmie (koleżanka miała podobna historie)
I tak jak pisze Gosia83pe myśle że warto mimo wszystko troche przejsc na diete bezcukrowa :/ Czyli wszystkie przyjemnosci ciązowe :/

Ewa81r - Gosia83 dobrze radzi - poczytaj na forum, poczytaj w necie - nie da sie chyba przekazac wszystkiego od tak na maila, cukiero podnosi wszystk co przeniczne, musisz też uważać na IG i czytac opakowania, jesli chodzi o miód to tylko naturalny, bezpieczniejszy od cukru, ale tez podnosi cukier itd... :)

mamuśka właśnie tylko ja u mnie w domu piekę torty bo innym rosną zakalce z biszkoptu a ja zawsze modlę się żeby nie wylały się z brytfanny bo rosną jak opętane, a potem mąż kroi z reguły na 3 placki....w tę strone też nie dobrze:szok:
Pocieszyłyście mnie z tym ciśnieniem:-D

Nie wiem jeszcze dziewczynki , mójm już go odebrał , jak wróci od klienta to zaraz go sprawdzę , podobno takie małe urządzenie jak modem wf i słuchaweczki i coś się przykłada do brzuszka , m sprawdzał na palcu i podobno działa :-D jest z paragonem za 150 zł używany 2 mc , ale babeczka urodziła więc odsprzedała , za 50 zł , zobaczymy czy to nie jakaś chała , napiszę jak sprawdzę .

ewa81r wysłałam ci na Pw parę uwag o ckrzycy...to nic takiego wierz mi;) i wejdż na forumowy wątek cukrzycowy. Tam szczegółowo dowiesz się jak to ogarnąć, duzo bedzie czytania - ale warto:-)
mamaktosia - to ja tez czekam na recenzję urządzonka, bo az kusi by tez kupić:-)
Ja piorę ciuszki Małej i szykuję torbę do szpitala, niech sobie będzietak na wszelki wypadek. Dziś jakieś bóle mnie dopadły niby jak na okres, ale krzyż też się odzywa i wogóle jakieś rozpieranie w miednicy:no:mam nadzieję, ze to nic złego! Trzymajcie się wszystkie w dwópakach i miłego dzionka!

Ania_Bydgoszcz nie za wcześnie jeszcze na pranie?? Chyba, że chowasz to w worki próżniowe??Ja też myślałam, żeby zacząć prać, ale wszyscy mi to odradzili..
mamaktosia to frajdę teraz wszyscy mieć będziecie z tego urządzenia:-D
Odnośnie jeszcze wyprawki ma ktoś jakąś listę niezbędnych rzeczy do domu i szpitala do podesłania??;-)

reklama
Do góry