reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Baśka super, że na wizycie wszystko okej!;-)
witam się z samego rana w sobotę;-) dziś cały dzień poza domem. Niby fajnie, ale za sprawą dzisiejszego pogrzebu mam beznadziejny humor.. Życzę Wam spokojniej soboty, odpoczywajcie duużo:-)

reklama
Basiu - bardzo się cieszę z twojej wizyty :-) a powiedz mi długą masz szyjkę ? bo moja dużo się skróciła a gin na to że zmniejszyć leki , albo odstawić i że nic się nie dzieje , jedyne zalecenie to poleżeć po posiłkach i ciut mnie to dziwi :confused:

Aniu - co do mojej rogówki , to też muszę wymienić też zleżana a do tego nie wygodnie będzie na balkon wychodzić .Miłych zajęć , podziel się jak się dowiesz coś nowego :tak:

mb - ja do szpitala zabrałam 62 , i całe szczęście bo młody miał 60 cm ...
Paulettta - a gin na co ci przepisał ten cyclo ? bo on to na żylaki i naczynia i krwawienia z .... odwadnia też ? To nawet nie wiedziałam , stosowałam go przed ciążą " na zapas " z powodu mojej pracy ale w ciąży gin mi go nie pozwolił ? Jak się zdecydujesz i będzie fajnie działał to daj znać :tak:

My idziemy dziś na urodziny chrześnicy . Nie wiem czy wam pisałam ale moja K była we wtorek na usg :no: macica się sama oczyściła ... w czwartek była u swojego gina też na usg i dostała na 2 mc tablety na stymulację i ma odrazu działać, a jak się nie udda to znów laparo i przepychanie jajowodów :no: biedna ...

mb no mi się właśnie wydaje, że biszkopty się ciężko piecze, choć moja mama twierdzi, że Jej się najlepiej właśnie biszkopty pieką:) Brak Ci smakoszy???!!! Och nie wiedzą, co tracą :D Moja koleżanka robiła ost z mascarpone i nutellą (podobno bardzo dobre :) )
Ania no ja czekam jeszcze chwilę z praniem aż zaczną grzać w bloku, bo teraz beznadziejnie mi pranie schnie. Widzę, że Ty już zwarta i gotowa do szpitala :szok: Myślałam, że ja mam sporo rzeczy, ale po Twoim wpisie uświadomiłam sobie jak wiele mi jeszcze brakuje :):):) Ja do szpitala pewnie wezmę 56, moze jeden komplet 62, ale ja na 56 to mam dosłownie ze 3 pajaca i 3 bodziaki, a resztę na 62. Jak będziemalutki to się będzie topić ;)
tiluchna widzę, że się wspólnie nakręcamY na słodkości ;D
Mamaktosia a to tak dobrze słychać przez ten sprzęt???? Wow,c zego to nie wymyślą;) Jej, współczuję Twojej koleżance...to na pewno niewyobrażalna strata...a długo się już starają?
Baśka to miłą niespodziankę zrobil Ci Mężulek:)
Magda to Ty pewnie też teściów masz na miejscu ? :)
My z M po śniadanku, ruszamy na week w rodzinne str, a ja jeszcze do przyjacióły na ploteczki :)
Miłej soboty Dziewczyny!

Ja mam detektor płodu od 12tc i dla mnie to wspaniałe urządzenie :) Jak jeszcze nie czułam ruchów, a miałam złe przeczucia, to po prostu słuchałam serducha. Teraz też tak mam - jak się nie rusza, to słucham. Mój mąż jest już ekspertem od łączności z naszą Zosią :)

Dziewczyny ale naprodukowałyście postów. Nie zdążyłam jeszcze wszystkich przeczytać. Zazdroszczę wam tych detektorów tętna- to musi być wspaniałe móc posłuchać o każdej porze serduszka maleństwa. Jak moja mała się nie rusza przez dłuższy czas to zaczynam się zastanawiać czy u niej wszystko ok.

U mnie dziś świeci piękne słońce, bardzo ładna pogoda a ja nadal leżę w wyrku :-( Cały czas utrzymuje mi się stan podgorączkowy. We wtorek mam wizytę u ginka więc chyba już odpuszczę sobie internistę. Może będzie jakaś poprawa w końcu. Dzidzia też jest jakaś spokojniejsza ostatnimi dniami- może przez to przeziębienie.

Życzę wszystkim udanej, miłej soboty !!

U mnie też dzisiaj pogoda słoneczna, cieplutko aż miło :) Dzisiaj kupiłam wózeczek i dokupiłam kilka ciuszków. Wczoraj byłam na ploteczkach u kumpeli i dostałam całą reklamówe ciuchów :)) Teraz moim priorytetem jest przewijak i łożeczko :D
W poniedziałek wizyta u ginka już nie moge sie doczekac ;-)

1majka1 u mnie mój maly ostatnio tez byl jakos taki spokojny oczywiscie sie martwilam ale dzisiaj juz od rana dawal mi popalić :D

reklama
Cześć wszystkim :tak:

Ja dziś zalatana cały dzień:-) Najpierw śniadanko, 4-godzinne zakupki (kupiliśmy ławę do pokoju, farby itp. i spożywcze artykuły), a teraz zrobiłam ciasto (właśnie się piecze), pranie i padam jak mucha;-) Chłodno dziś, ale ładnie, to przynajmniej nie cierpię z powodu pogody i ciśnienia:tak:

koriander dobrze, że się nie nacierpiałaś z powodu zastrzyku:tak:

mb89 ja już doszłam do wprawy jeśli chodzi o biszkopt, ale ile zakalców zrobiłam, to tylko mój M wie, bo mimo to podjadał:-D i pozazdrościć tylu pomysłów, ja do tortów nie mam cierpliwości, raczej innego typu ciacha wyrabiam;-) Ale ja bym pomogła konsumować Twoje dzieła;-)

mamaktosia super urządzenie, sama bym takie chciała, ale teraz już chyba nie będę kupować, może następnym razem:tak:
Strasznie szkoda mi Twojej koleżanki:no: Trzymam kciuki, żeby się doczekała maluszka jak najszybciej...

Dobrze, ze ja torbę mam gotową, tylko ubranko na wyjście dla małego przyszykować i dla mnie ciuchy:tak:

Strasznie dużo piszecie dziewczyny, aż ciężko ogarnąć, ale dobrze, że nic strasznego się nie dzieje i można tyle pisać:tak:
Uciekam trochę poleniuchować;-)
Miłego weekendu:-)

Do góry