Ag - KrK 89 zapakuję w worki próżniowe uprane ciuszki i niech leżą, mam jakąś schizę, że coś się zacznie dziać przed terminem, a torba nie zapakowana, mąż by tego nie ogarnął:-)Ja sobie dziś wypisałam, co zapakuję do szpitala, oczywiście wszelkie uwagi mile widziane:-):
Dokumenty: dowód osobisty, Nip zakładu pracy mój i męża, karta ciąży, wyniki badań(morfologia, mocz, grupa krwi, HBS, WR, ostatnie USG, wszelkie wcześniejsze wypisy ze szpitala w trakcie ciąży), pieniądze na wydatki, drobne na parkomat:-)
Dla mnie: bieżące leki które biorę, witaminy, koszula nocna x 2, koszula do porodu (jakaś sprana, której nie żal wyrzycic), majtki siateczkowe, majtki bawełniane, skarpetki, woda do picia, podkłady poprodowe, duze podpaski, komórka+ładowarka, szlafrok, kapcie, klapki pod prysznic, stanik do karmienia x 2, maść na brodawki, wkładki laktacyjne, kosmetyczka, tonik do twarzy, waciki, szampon, mydło, płyn do hig. int., sztućce, kubek, talerzyk, bluza rozpinana, ręczniki (ciemne, by nie było widać krwi), ręczniki papierowe do osuszania krocza, płyn Tantum Rosa do przemywania krocza, pasta do zebów, szczoteczka, grzebień, poduszka - rogalik, chust, hig., wilgotne chust. zamiast papieru toaletowego, coś słodkiego i lekkiego (biszkopty), gumka do włosów, opaska do włosów:-)
Dla dziecka: pieluchy rozm. 1 (parę sztuk ze sobą ,reszta w samochodzie), chusteczki do pupy, krem do pupy, pajacyki x 4, czapeczki x 2, body x 4, sparpetki x 2, niedrapki x2, kocyk, rożek, ręcznik, mydło dla dzieci do kąpieli, smoczek, ceratka do przewijania, ubranie na wyjście(kombinezon, ciepła czapka wiązana, fotelik samochodowy:-)