reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Tiluchna ooo no to jest pomysł ;D chyba się skuszę jeszcze na placuszki z dyni ;) Relaksuj się ile możesz :) a to dzieciaczki pozwalają Ci na takie lenistwo? :szok: Czy M Ich przejął? :)

a co do tego masażu to nie jest tak, że po którymś tyg dopiero można? Ja i tak zapewne sobie daruję :)

reklama
Tiluchna ja z nimi sie nie widuje bo tak dlanich lepiej zreszta pewnie by chcieli zemna w szpitalu zamieszkac :-) szczerze powiem ze nawet z nimi przez tel. Nie rozmawiam bo mama mowi ze pozniej marudza i tesknia wiec lepiej o sobie jak najmniej przypominac.

Ja sobie zrobiłam zupę jarzynową a jutro chyba jakieś kluski śląskie sobie zapodam:happy:
Teraz zajadam się budyniem śmietankowym kurde jadłabym i jadła te budynie:sorry:

smutnamama masz racje może i lepiej bo tak by płakali babci że chca do Ciebie albo by nawet ze szpitala niechcieli wyjśc.Mój to jest u dziadków ale codziennie dzwoni rano i wieczorem jednak on nie płacze jemu tam dobrze może szaleć a pozatym chyba będzie tam dłużej bo być może ospę załapał :baffled:

Basiu - chciałam cię popodglądać ;-) ale mój net nie żyje ... pół godziny każdą fotę ładuje ...może wieczorkiem się uda :tak:

Ja się zajadam jogurtami smakija striaciatella i danio kawowym ... na tony ...

U nas też ospa szaleje ale mieliśmy w grudniu :) ja , młody i moja mama :)

Zakotwiczyli mi balkon ... alllellluja ! Jutro robią balustradę i wykończenia ...!
Posprzątamy i mogę rodzić :tak: czuję tak jakby to miało być lada moment , brzuch boli spina się co kilka minut i tak od kilku dni ...

Ospa panuje jak widze moi tez tyle co przeszli, moim tez dobrze u babci z tym ze oni przyzwyczajeni zawsze zemna . Dzis 3 latek babci grandy robil o szostej rano bo chce omleta i koniec a jak nie to on chce do mamy bo mamusia mu zrobi :-) Dziewczyny tak z ciekawosc nie wiecie co tam u koralikowej dawno na forum jej nie widzialam .

Ja znowu jadlabym same owoce najlepiej winogrona, i tak jem jem a potem zaluje bo brzuch wzdety , boli ale nie moge sie opanowac i z dwa kilo potrafie zjesc dziennie.

od tygodnia moje krocze jest masowane :-D a zatrudniłam do tego mojego męża. I korzystamy z tego filmu, który wstawiła koriander. Normalnie oliwą z oliwek, samo wejście do pochwy, nigdzie głęboko. Nie jest to raczej przyjemne, bo trochę szczypie, ale o to chodzi żeby to kroczę "rozciągnąć" i było bardziej "elastyczne". Nam to bardzo polecali na szkole rodzenia

Magda, ja nie widzę związku żeby masaż powodował większe skurcze, czy w ogóle przyśpieszał poród, ale może lepiej zapytać lekarza. U mnie obecnie skurczów brak więc działamy codziennie z masażem

reklama
smutna mama i babcia zmuszona była robic omlecika hehe Koralikowej coś internet zawodz iPisała na wątku wizytowym (chyba), potwierdził się chłopak, ma białko w moczu, jakieś zapalenie i i niską heboglobinę... ale poza tym ok :)
Basia właśnie chciałam napisać, że chyba często budyń wcinasz :)
oregano no ja własnie obejrzałam ten filmik co wrzuciła Koriander i nie wygląda to jakoś przyjemnie... ;)
A myślicie, ze naturalny masaż - sek**k się liczy ????:D:D:D

Do góry