reklama
U
użytkownik 902
Gość
co to za herezje? to, że bolą oznacza, że jesteś wrażliwa na progesteron i jego wahania w organizmie i tyle.. Znam kobiety, które w ogóle nie miały bolących piersi w ciąży, a karmiły do 2-3 r.ż. dziecka, nie ma reguły..Minima - chodzi o to, że jak bolą to pewnie znaczy że w piersiach będzie pokarm.
Lucy gratuluję i witam się:-)
Uwierzycie? Napisałam posta, padłam jak nieżywa na kanapę i zasnęłam.. Obudził mnie okropny smród tostowanych kanapek mojego męża blee..
witaminka2013
Multimama :)
Basia28 tak mamy trojeczke . Dzieciaczki sa male, przed najmlodszym jeszcze dluuuuga droga, aby chodzic zaczal. Wiesz jak na swiecie pojawil sie pierwszy synus to nie wiedzialam w co rece wlozyc i podziwialam kobiety, ktore maja wiecej jak jedno dziecko. Ale teraz kiedy mamy trojke to wiem, ze im wiecej obowiazkow tym latwiej sie mozna zorganizowac. I wyznaje zasade, ze najwazniejsze to poswiecac czas dzieciom, a obowiazki domowe- doszlam do wniosku, ze we wszystkim perfekcyjna nie musze byc i nie zawsze wszystko dam rade ogarnac. Fakt latwo nie jest zapanowac nad wszystkim przy trojce dzieci i z kolejnym w ciazy, zwlaszcza jak mdlosci i inne objawy daja o sobie znac, brzuch pobolewa i daje znac, zeby zwolnic, ale wtedy to jedynym wyjsciem jest powtarzanie sobie "dam rade, usmiech na twarzy i dam rade" . Jak bylam w ciazy z pierworodnym to moglam sobie pozwolic na lezenie i spanie i walczenie z mdlosciami, a teraz nie ma takiej opcji, bo dzieci skupiaja na sobie cala moja uwage . Jest tesciowa i bardzo pomaga i maz jak jest w domu to pomaga, wyrecza. Przyznam, ze najlatwiej jest kiedy on jest w domu i w weekendy. A pod koniec dnia jak juz dzieci spia to oboje padamy na cycki . Ja juz nie pamietam kiedy nam sie udalo film jakis obejrzec, bo tylko zaczynamy i po 20 min spimy .
Lucy82 witaj :-)
Glowa mnie dzisiaj boli, ze szkoda gadac .
Lucy82 witaj :-)
Glowa mnie dzisiaj boli, ze szkoda gadac .
Ostatnia edycja:
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
witaminka szacun!
hEJ dziewczynki, mój drugi post i bez humoru bede pisac więc sory jak by co. Poszłam wczoraj do lekarza potwierdzić fasolkę i nic. Pani Doktor stwierdziła ze nic tam nie ma i trzeba czekac bo jest za wczesnie żeby mogła mi potwierdzić. Mało tego to powiedziała tez ze taka bete jaką ja mam równie dobrze mógłby miec facet z rakiem jądra.Nie wiem czy taka jej natura czy chciała sie wyzyc na mnie no ale humor mi skutecznie zabiła
U
użytkownik 902
Gość
Jus20sto a jaką masz betę i w którym dniu po owulacji? Robiłaś drugi raz, żeby sprawdzić przyrost? Nic dziwnego, że nic nie widziała, skoro tak wcześnie poszłaś na usg.
reklama