reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
Wow Magda jaki imponujący wynik;-) pięknie!
Mi z obliczeń wychodzi, że chyba owulacja mi się przesunęła i wystąpiła w Święta, to jakoś byłoby równe 4 tygodnie ciąży.
Mnie też bolą piersi, nic z tym się nie da zrobić:dry:

Jagódka mi za to owulacja wypadła wcześniej niż zawsze, ja już w 26dc miałam 220, więc na 100% było wcześniej. Ale u Ciebie też ładnie, cieszę się, że tyle nas tu jest :)

Jagodka, Magda_88 piekne bety dziewczyny, super :-):-)

A co wzruszen to i ja tak mam. I dzieci i maz mnie rozczulaja. Moj sredni synus chcial sie ze mna pobawic i poskakac po mnie :), a najstarszy przytulill sie do brzuszka, podciagnal koszulke i dal buziaki i mowil do braciszka, ze u mamusi w brzuszku rosnie baby (dzidzia) i trzeba uwazac :-). Widzial jak tatus tak robi i powtarza po nim i mnie to rozczula. Tak samo jak rozczula mnie jak maz tak robi.

Ostatnia edycja:
Ja idę jutro się zapisac po pracy na wizytę do ginekologa i strasznie mnie kusi iść zobaczyć juz teraz dziś, wczoraj moją fasolkę. Ratunku ja nie wytrzymam tych 2 tygodni :-(. Nie uwierzycie że ja dzisiaj wróciłam z pracy i zrobiłam test żeby sprawdzić czy dzidzia tam jest, a przecież nic się nie dzieje, wszystko jest ok., chyba coraz gorzej ze mną:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Cosiek na razie nie idz, tylko się zdenerwujesz bo może nic nie widać. Moja szwagierka tak zrobila to wylądowała w szpitalu oni dziecka nie widzieli i potem podejrzewali pozamaciczna, a potem fasola wyskoczyła. Ja na Twoim miejscu bym poszła za 2 tygodnie będziesz miała pewność że zobaczysz fasolke:)

Uciekam na uczelnie.
Miłego dnia:)

Witam.Nie spie od 6 wczoraj syn mnie obudził o 7 a dziś o 6 i aż się boję o której jutro mnie może obudzić:dry::dry:
Cosiek poczekaj sobie bo potem będziesz miała stresa jak ja a po co się denerwować na zapas.Ja muszę poczekać do 30 kwietnia i wtedy się wyjaśni czy moja fasolka się rozwija a byłam już dwa razy u gina i chyba nie potrzebie bo mogłam sobie poczekać.No ale cóż człowiek w gorącej wodzie kąpany i nie cierpliwy więc musiał już wiedzieć:zawstydzona/y:A teraz się boję co dalej.

reklama
Witam, u mnie bez zmian, czasem tylko mdłości i bóle podbrzusza no i piersi bolą cały czas ale nie jakos bardzo, na brzuchu jeszcze dam rade spać:) jeszcze 9 dni i wizyta u lekarza, Cosik moim zdaniem też nie ma co iśc za szybko do lekarza bo lekarz nic nie zobaczy i tylko sie bedziesz nie potrzebnie martwić, ja specjalnie zarejestrowałam sie na wizyte na koniec kwietnie, wtedy już będzie 7 tydz, a dokładnie 6 tydz i 4 dzien od OM no i mam nadzieje, że już będzie coś widać,
Jagódka, Magda ładna beta, ja w końcu nie poszłam na krew co ma być to będzie,
Pozdrawiam i miłego dzionka, u mnie wiosna i aż chce sie żyć :)

Do góry