reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
Wow Magda jaki imponujący wynik;-) pięknie!
Mi z obliczeń wychodzi, że chyba owulacja mi się przesunęła i wystąpiła w Święta, to jakoś byłoby równe 4 tygodnie ciąży.
Mnie też bolą piersi, nic z tym się nie da zrobić:dry:

Jagódka mi za to owulacja wypadła wcześniej niż zawsze, ja już w 26dc miałam 220, więc na 100% było wcześniej. Ale u Ciebie też ładnie, cieszę się, że tyle nas tu jest :)

Jagodka, Magda_88 piekne bety dziewczyny, super :-):-)

A co wzruszen to i ja tak mam. I dzieci i maz mnie rozczulaja. Moj sredni synus chcial sie ze mna pobawic i poskakac po mnie :), a najstarszy przytulill sie do brzuszka, podciagnal koszulke i dal buziaki i mowil do braciszka, ze u mamusi w brzuszku rosnie baby (dzidzia) i trzeba uwazac :-). Widzial jak tatus tak robi i powtarza po nim i mnie to rozczula. Tak samo jak rozczula mnie jak maz tak robi.

Ostatnia edycja:
Ja idę jutro się zapisac po pracy na wizytę do ginekologa i strasznie mnie kusi iść zobaczyć juz teraz dziś, wczoraj moją fasolkę. Ratunku ja nie wytrzymam tych 2 tygodni :-(. Nie uwierzycie że ja dzisiaj wróciłam z pracy i zrobiłam test żeby sprawdzić czy dzidzia tam jest, a przecież nic się nie dzieje, wszystko jest ok., chyba coraz gorzej ze mną:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Cosiek na razie nie idz, tylko się zdenerwujesz bo może nic nie widać. Moja szwagierka tak zrobila to wylądowała w szpitalu oni dziecka nie widzieli i potem podejrzewali pozamaciczna, a potem fasola wyskoczyła. Ja na Twoim miejscu bym poszła za 2 tygodnie będziesz miała pewność że zobaczysz fasolke:)

Uciekam na uczelnie.
Miłego dnia:)

Witam.Nie spie od 6 wczoraj syn mnie obudził o 7 a dziś o 6 i aż się boję o której jutro mnie może obudzić:dry::dry:
Cosiek poczekaj sobie bo potem będziesz miała stresa jak ja a po co się denerwować na zapas.Ja muszę poczekać do 30 kwietnia i wtedy się wyjaśni czy moja fasolka się rozwija a byłam już dwa razy u gina i chyba nie potrzebie bo mogłam sobie poczekać.No ale cóż człowiek w gorącej wodzie kąpany i nie cierpliwy więc musiał już wiedzieć:zawstydzona/y:A teraz się boję co dalej.

reklama
Witam, u mnie bez zmian, czasem tylko mdłości i bóle podbrzusza no i piersi bolą cały czas ale nie jakos bardzo, na brzuchu jeszcze dam rade spać:) jeszcze 9 dni i wizyta u lekarza, Cosik moim zdaniem też nie ma co iśc za szybko do lekarza bo lekarz nic nie zobaczy i tylko sie bedziesz nie potrzebnie martwić, ja specjalnie zarejestrowałam sie na wizyte na koniec kwietnie, wtedy już będzie 7 tydz, a dokładnie 6 tydz i 4 dzien od OM no i mam nadzieje, że już będzie coś widać,
Jagódka, Magda ładna beta, ja w końcu nie poszłam na krew co ma być to będzie,
Pozdrawiam i miłego dzionka, u mnie wiosna i aż chce sie żyć :)

Do góry