Hej Dziewczyny
Ledwo tu byłam, zostawiłam Was na chwilę i już do nadrobienia w jednym wątku mam 3 strony
Wczoraj wieczorem tez u nas padało strasznie i było zimno, na szczęście bez burz, za to dziś od rana słoneczko świeci
Nie wyspałam się, ale musiałam wstać, cała jestem obolała:-( Ale zaraz się rozruszam
Ja Was wszystkie rozgrzeszam z tego, że czasem zjecie coś nie zdrowego, bo i mnie się zdarza;-) Zupki chińskie lubię od czasu do czasu, chociaż w ciąży chyba mi się nie zdarzyło, hamburgery jak najbardziej, bo są pycha (ja robię takie domowe), a tak to uwielbiam pizzę i gofry w dużych ilościach, chociaż teraz mój układ trawienny się buntuje i unikam;-)
martusia1977 no z ta glukozą to mnie rozwaliłaś;-) Musiałaś być serio głodna
-Aia- ja do szóstego miesiąca nie mogłam patrzeć na słodkie, tylko owoce mi podchodziły, a teraz ciągle mam ochotę na jakiś batonik czy ciastko
Zaczyna się robić ciężko, ale jeszcze nie jest źle
MamUśKaaa88 pozazdrościć Twojej koleżance, też bym chciała stracić nadmiar kilogramów plus jeszcze z 5 dodatkowo
ananaska zostań, zostań
aquarinka o jej, przykro mi z powodu jej rodziców...to jest straszne, ale nic nie poradzimy, taki niesprawiedliwy jest los:-
no: A ten facet, to bezczelny był, też bym się wkurzyła, tym bardziej, że sam się tam stołuje...
Ag - KrK 89 przyjemnej pogody i udanej zabawy!! :-)
Ja dziś zakupki dalej będę robić
Miłego dnia dziewczynki :-)