reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
wlasnie jak ja czekalam ze swoim "PMS" na swoj okres, to mialam nadzieje ze moze jednak tym razem to on nie nadejdzie i czytalam czytalam i wyczytalam ze w ciazy pojawia sie bialy sluz i jak zobaczylam go pewnego dnia tak troche to nie moglam uwierzyc i w tym dniu mialam 2 krechy :) hehe
no generalnie chodzi o to ze mozna gdzieniegdzie wyczytac to jako pewny objaw ciazy :)

Ja też miałam biały śluz i czasem mam nadal:)

Laperedhil,a jak się czujesz? Źle znosisz początki ciąży?

Ja mam doła strasznego ;/ ehh

To prawda z tym białym śluzem, też miałam go na samym początku. U mnie jednak pierwszym objawem ciąży było uczucia ciągnięcia w pachwina. Mówiłam do męża że chyba przeholowałam na fitnessie bo to podobne uczucie. Potem pojawiły się wyczulone zapachy i krwawiły mi dziąsła przy myciu zębów. I co dość dziwne, miałam bardzo suchą i swędzącą skórę na całym ciele. Ale dermatolog powiedziała, że to hormony ciążowe mogą powodować (wtedy byłam już po teście)

reklama
Magda_88 dzięki :) właśnie słyszałam, że w Polsce dużo dziewczyn jest
na Acard. Tylko ja się trochę obawiam, w końcu aspiryny w ciąży się
nie powinno brać! Bierzesz całą tabletkę 75mg czy mniej?
Nie wiem niestety z czego krwiak, na zagnieżdżenie już chyba za późno.
Dokładnie tak samo zaczęło mi się poronienie poprzednio :(

Ja nie pracuje, po przeprowadzeniu do Anglii zostawilam świat
korporacji na rzecz bycia "perfekcyjna panią domu" ;)

Laperedhil gratuluje Fasolki!
Ananaska blada kreska, ale jest! Super!!!
AniołekBB witaj i gratuluję!!
Smerfna85 będzie dobrze!!
KiciaKim witaj! Mamy podobny termin porodu :) ja mam 6 grudnia :)
Saszka super, czekamy na wieści :)

sciskam wszystkich i życzę spokojnego wieczoru!
Arwen

Do góry