reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

No to smacznego madaaa :)

Ja pracuję od 7 do 16, ale wstaje już o 5.00 bo ma ładny kawałek do pracy. Gdy wracam do domu koło 17-stej to już sił na nic nie mam. Ale planuje pracować do 13tc, jeśli wszystko będzie dobrze.

reklama
Dziekuje kochane za kciukasy przydaly sie!! Bombolino juz sie pojawil z serdusiem puk puk puk :)
dostalismy skierowanie na badania, ale nie mamy zalozonej karty ciazy i nie wiem czy to dobrze czy nie :/
Arwen cudnie ze jest dobrze!
to wiosna nam sprzyja!!!
Smerfna to teraz czekam na Twoje cudne wiesci :)
pieknego dnia wam wszystkim!

laperedhil, gratki!!

Cieszę się, że wszystkim się dobrze układa. Zauważyłam u siebie, że za każdym razem, jak widzę te świeczki przy wpisach, czy dowiaduję się o czymś przykrym na forum, to bardzo biorę to wszystko do siebie;/ i denerwuję się.
A tak, serce roście!
:-)

staraczki marcowo-kwietniowe moje kochane twierdza jednym chorem że to ciąza.test bladzioch ,do terminu @ mam pare dni bo na 14.04 tj.niedziela...

oto moje testowanko z rana

wywrócilam net do górami nogami i znalażłm pare wpisów ze wymioty moga być nawet przed 4 tc tuż po zagniezdzeniu...albo to przez kaszel albo mam tak wczesnie.w 1 ciąży miałąm juz od 5 tygodnia kiblowanie.
jakby co termin porodu wychodzi mi na 23 grudnia

Widzę, Ananaska, że dołączyłaś do Grudniówek :)
Witam dziewczyny, Ja też skromnie dołączam, dwa testy pozytywne co prawda bladziochy ale są, termin @ dzis lub jutro, ale jutro powtarzam test i ide na bete tak wiec dam znać co i jak, Termin porodu wypadłby na 16.12

reklama
Do góry