reklama
laperedhil
Fanka BB :)
Dziekuje kochane za kciukasy przydaly sie!! Bombolino juz sie pojawil z serdusiem puk puk puk
dostalismy skierowanie na badania, ale nie mamy zalozonej karty ciazy i nie wiem czy to dobrze czy nie :/
Arwen cudnie ze jest dobrze!
to wiosna nam sprzyja!!!
Smerfna to teraz czekam na Twoje cudne wiesci
pieknego dnia wam wszystkim!
dostalismy skierowanie na badania, ale nie mamy zalozonej karty ciazy i nie wiem czy to dobrze czy nie :/
Arwen cudnie ze jest dobrze!
to wiosna nam sprzyja!!!
Smerfna to teraz czekam na Twoje cudne wiesci
pieknego dnia wam wszystkim!
laperedhil, gratki!!
Cieszę się, że wszystkim się dobrze układa. Zauważyłam u siebie, że za każdym razem, jak widzę te świeczki przy wpisach, czy dowiaduję się o czymś przykrym na forum, to bardzo biorę to wszystko do siebie;/ i denerwuję się.
A tak, serce roście!:-)
Cieszę się, że wszystkim się dobrze układa. Zauważyłam u siebie, że za każdym razem, jak widzę te świeczki przy wpisach, czy dowiaduję się o czymś przykrym na forum, to bardzo biorę to wszystko do siebie;/ i denerwuję się.
A tak, serce roście!:-)
staraczki marcowo-kwietniowe moje kochane twierdza jednym chorem że to ciąza.test bladzioch ,do terminu @ mam pare dni bo na 14.04 tj.niedziela...
oto moje testowanko z rana
wywrócilam net do górami nogami i znalażłm pare wpisów ze wymioty moga być nawet przed 4 tc tuż po zagniezdzeniu...albo to przez kaszel albo mam tak wczesnie.w 1 ciąży miałąm juz od 5 tygodnia kiblowanie.
jakby co termin porodu wychodzi mi na 23 grudnia
oto moje testowanko z rana
wywrócilam net do górami nogami i znalażłm pare wpisów ze wymioty moga być nawet przed 4 tc tuż po zagniezdzeniu...albo to przez kaszel albo mam tak wczesnie.w 1 ciąży miałąm juz od 5 tygodnia kiblowanie.
jakby co termin porodu wychodzi mi na 23 grudnia
laperedhil
ananaska witaj!!
kreska jak byk gratulacje! i jak pisalam ta wiosna nam dobre nowiny przynosi!!
ananaska witaj!!
no krążą te bociany i krążą
Ananaska bladzioch jak nic mi 3 dni przed już wyszedł, a w terminie już mocna krecha. Nie ma reguły, owulacja pewnie wcześniej była, tak jak u mnie
obstawiam że owu była 30-31.03
AniolekBB
Widzę, Ananaska, że dołączyłaś do Grudniówek
Witam dziewczyny, Ja też skromnie dołączam, dwa testy pozytywne co prawda bladziochy ale są, termin @ dzis lub jutro, ale jutro powtarzam test i ide na bete tak wiec dam znać co i jak, Termin porodu wypadłby na 16.12
Witam dziewczyny, Ja też skromnie dołączam, dwa testy pozytywne co prawda bladziochy ale są, termin @ dzis lub jutro, ale jutro powtarzam test i ide na bete tak wiec dam znać co i jak, Termin porodu wypadłby na 16.12
reklama