Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
boze dziewczynki zjadłam cała puszkę makreli w pomidorach, az eM leciał po pieczywko bo zabrakło, zaczynają sie zachciewajki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
madaaa czuje sie raczej zle mam nudnosci cale dnie, nie mam apetytu, spanie w ciagu dnia to chyba najprzyjemniejszy objaw
niepokoja mnie bole brzucha ale to normalne poki nie sa jakies nasilone, teraz cierpie na bol w prawej pachwinie i cos nie chce puscic, w dodatku od 3 dni boli mnie w nadbrzuszu? nie wiem zoladek? ale boli tylko w konkretnych pozycjach tak jakby mnie tam kamyk gniotl :/ ja jestem straszna panikara i maruda i maz sie smieje ze symuluje sa momenty ze jest mi lepiej i staram sobie tlumaczyc ze te bole to w pewnym stopniu normalne
na zapachy reaguje - nawet na zel pod prysznic ale co tam, byle nie bylo tego niepokoju to moge to znosic, no i chyba wolalabym miec zachcianki niz brak apetytu bo to nie pomaga dzidzi