reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
dziewczyny przez Was zrobilam sie glodna!!! mam juz ochote na wszystko: pizze, kebaba i rybke w pomidorach- na to ostatnie dosyc czesto ostatnimi czasy :)
Witam wszystkie nowe kobitki :)

A moj mezus to mi strasznie na nerwy dziala. W pierwszej ciazy o mnie zabiegal, a teraz watpie by polecial po jakies moje zachcianki.

Pieknaszyszunia uwazaj na wszystko co z puszki, ponoc nie wolno za czesto puszkowych dan.

o no to witaminka .... CÓRY ŻYCZĘ :) :tak::tak::tak:
ja tez mamusia chlopaczkow i corcie robilismy wiec mam nadzieje ze wyszla "według przepisu " hihi
:) co do zachcianek tak jak piszecie pomidory -hurtowo ale najlepiej koktajlowe i z sosem koperkowo-ziolowym :) , ogorki podobnie jak pomidory :) a tak apetyt wiekszy fakt :) :sorry2: bede szersza jak dłuższa , ale czego sie nie robi dla malej księzniczki :)

Agusiakemisia a dziekuje dziekuje, przydadza sie takie zyczenia :-). Mamy cicha nadzieje na corcie, a jak sie udalo to chociaz rozu nie lubie to bede kupowala rozowe ciuszki :-D. Moj maz po narodzinach najmlodszego powiedzial, ze za slowo honoru postawil sobie splodzenie corci, no i zobaczymy, bo my dzialalismy bez zadnego przepisu i wyszla niespodzianka :-). Zycze i Wam, aby byla cora "wedlug przepisu" :tak::tak::tak:

madaaa czuje sie raczej zle :( mam nudnosci cale dnie, nie mam apetytu, spanie w ciagu dnia to chyba najprzyjemniejszy objaw ;)
niepokoja mnie bole brzucha ale to normalne poki nie sa jakies nasilone, teraz cierpie na bol w prawej pachwinie i cos nie chce puscic, w dodatku od 3 dni boli mnie w nadbrzuszu? nie wiem zoladek? ale boli tylko w konkretnych pozycjach tak jakby mnie tam kamyk gniotl :/ ja jestem straszna panikara i maruda i maz sie smieje ze symuluje :D sa momenty ze jest mi lepiej i staram sobie tlumaczyc ze te bole to w pewnym stopniu normalne
na zapachy reaguje - nawet na zel pod prysznic :wściekła/y: ale co tam, byle nie bylo tego niepokoju to moge to znosic, no i chyba wolalabym miec zachcianki niz brak apetytu bo to nie pomaga dzidzi

Laperedhil, ja miałam BARDZO SILNE bóle brzucha przez dwa dni, dwa dni przed wizytą u gin i ona stwierdziła,że potrzebny aspargin, żeby macica się nie kurczyła. Teraz pobolewa mnie sporadycznie, ale też czasem w różnych pozycjach po prostu nie mogę leżeć.
Jesli chodzi o nadbrzusze, to też mnie boli;p zazwyczaj wieczorami, tak jakby pod mostkiem. Wydaje mi się, że mogło to być związane z jedzeniem (?) bo od tamtego czasu jem w zasadzie tylko warzywa, chleb pełnoziarnisty, mleko, piję dużo wody i już nie boli, a i wzdęcia minęły (a były...i to straszne zawsze wieczorem).

No stress, moja siostra przez całą ciążę musiała brać codzienne no spę, bo ją całe 9mcy brzuch bolał.

Ostatnia edycja:
Haha, widzę ze apetyty dopisują! Mój luby musiał lecieć do McDonalda o 21!!! Fryyytttkkiiii!!!!! Mniam!
Z tymi bólach brzucham też sie bujam, i w sumie nie wiadomo kiedy się martwić. Czy któraś z Was bierze może No-spa?

Ja brałam, ale zanim spotkałam się z ginem. Powiem szczerze, że nie za specjalnie mi no spa pomagała, więc mam aspargin.

reklama
Do góry