reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
ananaska i AniołekBB witam Moje Koleżanki z marcóweczek :tak: rozgośćcie się bo do grudnia dużo czasu nam zostało;-)

laperedhil ufff jak dobrze. Bardzo się cieszę że wszystko w porządku no i że mamy już serducho!!!! Czyli jedną rączkę z kciukaskami już mogę puścić. Ja mam wizytę po 19.00 i nie wiem czy uda mi się dziś cos Wam napisać jako iż mogę mieć problem z netem w domu.

Ostatnia edycja:
Arwen78 cudowne wiesci , gratuluje serduszka, super :-).
Ja tez nie mam jak odpoczywac, mam trzy male lobuziaki i kazdy chce miec mame tylko dla siebie :tak:. Najstarszy szaleje za to na rowerku po calym domu i nie tylko :). Ale mam niezawodna pomoc tesciowej, wiec jak maz w pracy to ona mi pomaga, wiec korzystam :-).
Madaaa ja tez nie pracuje, w domu z dziecmi urzeduje, ale pomagam troche mezowi w jego dzialalnosci :-).
Laperedhil cudowne wiesci, gratulacje :-)
Ananaska witaj ponownie, piekny bladzioch :-)

A z tymi mdlosciami to tak jest, co ciaza to inaczej, w kazdej ciazy mnie nie omijaly, w poprzedniej byly jeszcze przed testowaniem, teraz tez juz daja o sobie znac ;-).
AniolekBB witaj wsrod nas :-)
Smerfna85 kciuki za wizyte :tak:

U mnie reakcja na zapachy. Mdli mnie jak czuje smazone, jak maz sobie jajecznice szykowal to musialam wyjsc z kuchni :).

Pieknego dnia dziewczyny :happy:

Cześć Kobitki :)

Jestem dość nowa na forum, szukam swojego miejsca. Przygarniecie? :>

Termin to 3-6 grudnia, także łapię się na grudniówki :)

Na wielkanoc zobaczyłam wyraźne dwie kreski byłam bardzo zaskoczona, bo myślałam że przy moich problemach hormonalnych starania zajmą nam parę miesięcy, a tu BACH za pierwszym razem.

Jak się czujecie? :)

U mnie duuużo mdłości, wrażliwość (nadwrażliwość!) na zapachy i parę innych dolegliwości.

Pozdrawiam cieplutko!

ANANASKA
Gratulacje!!! przepiękne krechy jak byk:)

Ja wróciłam niedawno z pracy, padam.Pracuję też od 8 do 16. I chcę pracować do końca lipca jak będzie ok. Praca w biurze więc powinnam dać radę:*

Witam wszystkich i nowe przyszłe mamusie również :)
i ja Padam... ale pracy nie mam ciężkiej, tzn stresująca jest bo pracuje w biurze na stanowisku finansowym, pracuje od 8-15 wiec tylko 7 godzin, i chciałabym pracować do końca ciąży, noo chociaż do 8 mc-a jeśli oczywiście będzie wszystko Ok.
Dzisiaj pierwsze lekkie mdłości, dzisiaj jak jadłam kanapki w pracy to troszke mnie odrzuciło od wędliny więc zdjełam i zjadłam tylko z serem sałatą, ogórkiem i pomidorem. no i strasznie mnie boli podbrzusze już myślałam, że @ przyjdzie ale na razie sucho tzn nie do końca bo mam dziwny biały śluz, ale dla pewności zrobiłam trzeci test no i dzisiejsza kreska już bardzo ładna :) wklejam fotkę Zobacz załącznik 551651
doszłam też do wniosku, że na bete jutro nie ide, i tak to nic nie zmieni tak więc nie pozostaje nic innego jak modlić się o zdrowie maluszka :)

Teraz odpoczywanko :) Życze wszystkim miłego popołudnia

AniołekBB piękne krechy;) ja też zrobiłam 3 testy i poszłam na betę, ale przy pobieraniu krwi Pani analityko powiedziała mi, że 3 testy na pewno się nie pomyliły;)

Ja też pracuję w finansach, w biurze rachunkowym dlatego chcę pracować:)

reklama
Mnie lekarz nawet powiedział, że z doświadczenia wie, że jakoś lepiej znoszą ciążę kobiety,które pracują.No, ale wiadome, że to nie do końca jest zależne od nas")

Do góry