reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

madaaa aż świeczki stanęły mi w oczach! Gratuluje dwóch serc jakie teraz masz :-D
Sama boje się najbliższej wizyty, ale wierzę i modlę się co wieczór żeby było dobrze...

reklama
Madaaa cudowne wiesci, ciesze sie bardzo :-)

AniolekBB ja bladziocha widze, trzymam kciuki za jutrzejszy test :tak:

Ja juz nie moge sie doczekac wizyty sobotniej, czekam z suwaczkiem wlasnie do niej.

Trzymam kciuki za Wasze serduszka:)
Za specjalnie może do kościoła nie uczęszczam, ale wierzę w moc modlitwy, w ciszy i spokoju. Zawierzyłam św. Ricie i nadal będę się codziennie modlić. Hmm, poza tym jest przecież św.Dominik i św. Gerard od ciężarnych;p
A teraz się oszczędzam, bo często boli mnie brzuch, niestety:( ale gin mówi,ze to normalne. Mam brać aspargin 3x1 i nie będzie skurczy.

Dziękuję dziewczyny, teraz trzymam za Was kciuki:)

Ale sie nas tutaj zrobiło ;) witam wszystkie dziewczyny i przepraszam, ze długo nie pisałam...
Zaczęłam dziś krwawić :( tak jak jesienią, niewiele na początku, boję się że stracę kolejną ciążę, tak jakby moje ciało odrzucało maluszka. Dziwne to bo pierwszą ciążę przeszłam bez problemów!
Gdybym była w Polsce mój ginekolog w Poznaniu pewnie od razu zrobiłby odpowiednie badania, a tu w Anglii pewnie dopiero jak stracę to ciążę to sie zajmą tematem, o tabletkach nie wspominając...kurcze smutno mi, nie mogę uwierzyć że to się znowu dzieje!!! Jesienią skończyło sie to okropnym zabiegiem...
czy wiecie może jak w Polsce sie podchodzi do tego? Mam prawie 35 lat i jedno poronienie za sobą. Jestem na Clexane z uwagi na Factor V leiden. Odżywiać sie dobrze, chodzę na spacery, raczej bez stresu, jedynie czasem muszę podnieść 2,5 rocznego synka.
Jutro mam usg i będę naciskać żeby zbadalimmi poziom progesteronu. A może to odpowiedz immunologiczna? Ehh

pozdrawiam Was bardzo mocno i mam nadzieje, że będzie nam wszystkim szczęście dopisywało!
Arwen

reklama
wow, nie bylo mnie dwa dni, a tutaj tyle nowosci i czytania. jeszcze nie ogarniam wszystkich mam na forum, ale witam wszystkie nowe, gratuluje tym, ktore po wizycie u gina utwierdzily sie w przekonaniu, ze beda mamusiami i trzymam kciuki za te, ktore maja jeszcze watpliwosci.
ja sama mialam miec wizyte u gina dopiero 22 kwietnia, ale ze tymczasowo przebywam w PL, nie wytrzymalam i wybralam sie dzisiaj prywatnie. 6t 3d, serduszko bije, termin koniec listopada, a ja i tak nie moge uwierzyc :)
zycze dobrej nocki

Do góry