Pieknaszyszunia super wiesci powizytowe i samych pozytywnych dalszych wiesci zycze
Agusiakemisia witaj :-)
Maua_She kciuki za wizyte &&&&
Lady87 witaj, będzie dobrze
Baska28 staraj się nie stresowac za bardzo, chociaż wiem jakie to trudne, ale pozytywne myslenie przede wszystkim. Będzie dobrze
Aia ja już mam dzieciaczki z mala roznica wieku i teraz tez udalo nam się szybko zaskoczyc, ale damy rade z brzuszkami i naszymi starszymi pociechami
Magda88 witaj, będzie dobrze, ja pierwsza ciaze tez poroniłam i jak zaszlam w kolejna to strach był ogromny, ale zawsze myslalam pozytywnie i teraz tez tak mysle, wiec będzie dobrze
Madzi_ania witaj, bole to normalna rzecz, wszystko się tam rozciąga. Piekny prezent na slub sobie sprawiliście i grunt to wsparcie partnera, moj maz jak się cieszy z kolejnej ciazy i chyba jest mniej przerażony ode mnie :-)
Ananasa witaj :-), jesli testowalas przed terminem @ to mogl jeszcze wyjsc bladzioch
Ja juz nie moge sie doczekac naszej wizyty sobotniej i to bardzo. Stres mnie zzera. Podbrzusze pobolewa, piersi tez, sennosc i mdli, ale jest lepiej jak w poprzedniej ciazy, narazie
.