reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

hej

musiałąm zatestowac bo chora i antybiotyk...powinnam w niedziele 14 czyli prawie 6 dni jeszcze ...wyszly mi 2 kreski tzn druga blada ale widoczna...czy któraś tak miała z Was??

widzę się grudniówki rozkreciły fiu fiu :-)

reklama
Ja tez się boje, ale życie nas nie rozpieszcza, dlatego nawet małymi rzeczami trzeba się cieszyć. A dzieciatko które rośnie w Tobie to już mega powód do radości. Nie możemy myśleć że może się coś stać i utracimy nasze smerfiki, trzeba z optymizmem patrzeć w przyszłość.

Pieknaszyszunia super wiesci powizytowe i samych pozytywnych dalszych wiesci zycze :tak:
Agusiakemisia witaj :-)
Maua_She kciuki za wizyte &&&&
Lady87 witaj, będzie dobrze :tak:
Baska28 staraj się nie stresowac za bardzo, chociaż wiem jakie to trudne, ale pozytywne myslenie przede wszystkim. Będzie dobrze :tak:
Aia ja już mam dzieciaczki z mala roznica wieku i teraz tez udalo nam się szybko zaskoczyc, ale damy rade z brzuszkami i naszymi starszymi pociechami :tak:
Magda88 witaj, będzie dobrze, ja pierwsza ciaze tez poroniłam i jak zaszlam w kolejna to strach był ogromny, ale zawsze myslalam pozytywnie i teraz tez tak mysle, wiec będzie dobrze :tak:
Madzi_ania witaj, bole to normalna rzecz, wszystko się tam rozciąga. Piekny prezent na slub sobie sprawiliście i grunt to wsparcie partnera, moj maz jak się cieszy z kolejnej ciazy i chyba jest mniej przerażony ode mnie :-)
Ananasa witaj :-), jesli testowalas przed terminem @ to mogl jeszcze wyjsc bladzioch

Ja juz nie moge sie doczekac naszej wizyty sobotniej i to bardzo. Stres mnie zzera. Podbrzusze pobolewa, piersi tez, sennosc i mdli, ale jest lepiej jak w poprzedniej ciazy, narazie :).

reklama
ehhhhhhhhh...dziewczyny! ja się z Wami żegnalam, że mam puste jajo..dziś poszłam na wizytę kontrolną (prawie spakowana na łyżeczkowanie)a tu...............SERDUSZKO!

Do tych wierzących: modliłam się przez cały tydzień do św.Rity - patronki spraw trudnych i beznadziejnych. Obiecalam, ze jak pomoże mi w mojej sprawie, to będę ją wychwalać wszem wobec. Uwierzyłam, że mi pomoże i proszę:) piękny widok!

Do góry