reklama
niania - świetna ta poduszka chciałam ją przy małym ale droga jest może sobie teraz kupię
baśka - a mi nie wyszedł w ogóle pępek w pierwszej ciąży zupełnie był bez zmian dziurka i teraz pewnie będzie tak samo
laperedhil - co to za kura?
niezapominajka - ja tez mam tą do karmienia ja ją używałam dość długo, ale już bym nie kupiła jak bym miała drugi raz się decydować
witaminaka - wypukły pępek na dziewuszkę powiadasz to chyba go sobie uwypuklę :-)
Ja dzisiaj byłam w pracy i dostałam takiego bólu podbrzusza że szybko do najbliższej przychodni ( na osobnym wątku) mam do końca tygodnia zwolnienie nie nosić, leżeć mam zapisaną luteinę 3x dziennie 2 tablety.
baśka - a mi nie wyszedł w ogóle pępek w pierwszej ciąży zupełnie był bez zmian dziurka i teraz pewnie będzie tak samo
laperedhil - co to za kura?
niezapominajka - ja tez mam tą do karmienia ja ją używałam dość długo, ale już bym nie kupiła jak bym miała drugi raz się decydować
witaminaka - wypukły pępek na dziewuszkę powiadasz to chyba go sobie uwypuklę :-)
Ja dzisiaj byłam w pracy i dostałam takiego bólu podbrzusza że szybko do najbliższej przychodni ( na osobnym wątku) mam do końca tygodnia zwolnienie nie nosić, leżeć mam zapisaną luteinę 3x dziennie 2 tablety.
Ostatnia edycja:
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
dziewczynki, piszcie na prywatnym "Grudzien 2013", bo przeciez po ta grupa zostala utworzona... mam nadzieje ze wkrotce wszystkie przeniesiemy sie wlasnie tam....
witaminka, odpisze na ww
a tutaj czemu nie, jak widac nie kazdy ma tam dostęp??!!
Ewa -ja brałam -luteinę od początku w dawce 3x2 jak plamiłam, a teraz 2x2
pimafucin krem -bo miałam świąd i upławy po luteinie branej dopochwowo, ale jak wróciłam do podjęzykowej ustało i przestałam stosować, on jest bezpieczny bo nie przenika przez błony śluzowe
pimafucin krem -bo miałam świąd i upławy po luteinie branej dopochwowo, ale jak wróciłam do podjęzykowej ustało i przestałam stosować, on jest bezpieczny bo nie przenika przez błony śluzowe
przykre to...
laperedhil
Pieknaszyszunia
świetna kura!
A może to chodzi o ta grupe Grudzien 2013??
Tam jestem, ale tez jak widac nie wszyscy! Piszcie do niezapominajki, bo chyba ona ja zakładała
A może to chodzi o ta grupe Grudzien 2013??
Tam jestem, ale tez jak widac nie wszyscy! Piszcie do niezapominajki, bo chyba ona ja zakładała
Grupę założyła koriander to do niej trzeba napisać i jest to fajne bo tylko my widzimy co piszemy i zamieszczamy na zdjęcia a nie że każdy ma do wszystkiego dostęp. A fakt, że nie wszyscy są zaproszeni wynika tylko z tego, że albo przeoczył zaproszenie i ono gdzieś tam widnieje w wiadomościach albo go jeszcze nie było na tym forum Dziewczyny dopisujcie się!!:-)
reklama
niezapominajka1101
Happy
Nie kazdy ma tam dostep, poniewaz jest to grupa prywatna. Opiekunem "grudzien 2013" jest koriander i kto jeszcze nie jest w grupie do niej wysylajcie info o checi dolaczenia do ww.