reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
niania - świetna ta poduszka chciałam ją przy małym ale droga jest może sobie teraz kupię
baśka - a mi nie wyszedł w ogóle pępek w pierwszej ciąży zupełnie był bez zmian dziurka i teraz pewnie będzie tak samo
laperedhil - co to za kura?
niezapominajka - ja tez mam tą do karmienia ja ją używałam dość długo, ale już bym nie kupiła jak bym miała drugi raz się decydować
witaminaka - wypukły pępek na dziewuszkę powiadasz to chyba go sobie uwypuklę :-)

Ja dzisiaj byłam w pracy i dostałam takiego bólu podbrzusza że szybko do najbliższej przychodni ( na osobnym wątku) mam do końca tygodnia zwolnienie nie nosić, leżeć mam zapisaną luteinę 3x dziennie 2 tablety.

Ostatnia edycja:
Ewa -ja brałam -luteinę od początku w dawce 3x2 jak plamiłam, a teraz 2x2
pimafucin krem -bo miałam świąd i upławy po luteinie branej dopochwowo, ale jak wróciłam do podjęzykowej ustało i przestałam stosować, on jest bezpieczny bo nie przenika przez błony śluzowe

ja tez nie wiem o prywatnym foru nic :(
a kura taka tylko ze moja nosi inne barwy ;) ale ma wiele zastosowan :)
la-millou-kura-babci-dany-pomara-czowa.jpg

Załączniki

• la-millou-kura-babci-dany-pomara-czowa.jpg
    la-millou-kura-babci-dany-pomara-czowa.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 24
Grupę założyła koriander to do niej trzeba napisać i jest to fajne bo tylko my widzimy co piszemy i zamieszczamy na zdjęcia a nie że każdy ma do wszystkiego dostęp. A fakt, że nie wszyscy są zaproszeni wynika tylko z tego, że albo przeoczył zaproszenie i ono gdzieś tam widnieje w wiadomościach albo go jeszcze nie było na tym forum :) Dziewczyny dopisujcie się!!:-)

reklama
Do góry