reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Grupę założyła koriander to do niej trzeba napisać i jest to fajne bo tylko my widzimy co piszemy i zamieszczamy na zdjęcia a nie że każdy ma do wszystkiego dostęp. A fakt, że nie wszyscy są zaproszeni wynika tylko z tego, że albo przeoczył zaproszenie i ono gdzieś tam widnieje w wiadomościach albo go jeszcze nie było na tym forum :) Dziewczyny dopisujcie się!!:-)

Dokladnie, dolaczam do ewa81.
Do takiej grupy nikt przypadkowy nie zajrzy, a pisac mozna wiecej, teraz mamy nudnosci i wymioty, pozniej dochodza inne kwiatki o ktorych nie kazdy chcialby pisac na ogolnym. Poza tym mozna tworzyc tematy i miec wszystko w jednym miejscu. Czekamy:tak:

reklama
Hej z rana,widze rozgorzala wrzawa ;-) Z doswiadczenia wiem,ze trzeba poczekac nie da sie wszystkiego na raz.Po 7 latach na kwietniowkach 2006 jest nas juz garstka ale caly czas piszemy juz na zamknietym.Teraz jest nas duzo a bedzie jeszcze wiecej ,pozniej z kolei bedziemy sie wykruszac z roznych przyczyn losowych.Pamietam z kwietniowek,pozniej z Mam w Austrii ,ze zapraszalysmy te co sie wdrozyly.Piszemy na otwartym i zamknietym (Mam w Austrii) i na biezaco staramy sie zapraszac kolejne "wdrozone" forumowiczki.
I fakt,ze to duzo luzniejsze bo mozna tam sie czuc spokojnie i o wszystkim popisac a tu moze kazdy czytac i nie kazde szczegoly chcemy zdradzac :tak:

witaminka jak widac milosc nie zna granic,super ze udalo wam sie tak dopadowac i to z dala od waszych ojczyzn.Znasz moze jakis Poakow??Wiem,ze jest ich troche w Stanach ale wiadomo,ze nie wszedzie.A z tym polskim to staraj sie staraj bo im wiecej jezykow tym lepiej :yes:Wiem,ze nie jest latwo ale trzymam kciuki.Weeckendzik widze udany :-)
Baska zycze dziewuszki bo widze ze chyba bardzo bys jej chciala :yes: ja tez mam calkowicie inne objawy jak przy Victorze ale po przejsciach z przed prawie 3 lat chce aby po prostu bylo zdrowe plec naprawde mi obojetna.Moi chlopcy chca dziewczynki a jeszczeprzed ciaza mowilam,ze jesli juz to chce chlopaka heheheh a teraz mi wsio rybka.
ewa lez i oszczedzaj sie ,bierz leki i bedzie wszystko cacy.
laperedhil kura swietna,fajowo wyglada

Ostatnia edycja:
ja tez nie dostałam żadnego zaproszenia do grupy grudzien 2013 i jakos nie chce mi sie ostatnio pisac za bardzo nic.Cenie sobie prywatnosć.

hej kochane

Normalnie brak mi czasu jak chlop w domu...echh
Ja dzisiaj wolne,ogarniam mieszkanko...
Dzisiaj tez by;am w labolatorium zrobic badania krwi i moczu i jakies inne tez co mialam,bo w piatek wizyta...

vici no festyn sie udal,moj maly tylko na loterii gral,hee,ja jadlam i pilam,.zimko bylo,ale nie padalo....a moj ma zzbite kolano,stanac na nie mogl,ale juz lepiej...

niezapominajka tak na kruszonke,ale jakies mi dziwne wyszlo,innym smakowalo a mi nie...oo dzieks za szarlotke....na pewno zrobie na swieta...

ewa to super ze wyszedl,mimo ze 4 placek..nastpne 100 zrobisz niedlugo,,hee

maybene witak:))

niania no na szczescie nie,ale do wczoraj wogole nie chodzil,,ech...wszystko przynies wynies..podaj....juz lepiej,takze odpoczywam...

Baska vici a ja mam jakis schowany,nigdy mi nie wylazl..ja awet tej kreski nie mialam brazowej .....wogole zero objawow...

ewa ale plamilas cos?? odpoczywaj...

vici no to tak jak na mamuskach te wykruszanie,,ale pare nas zostalo od kilku lat tych samych:)))))

Dobra ide myc podlogi...

Witam.Ja dziś byłam u gina i wygląda na to że będzie synuś ale dr stwierdził że nie ma co się nastawiać bo za miesiąc ten siusior może okazać się dziewczynką:happy2: Było widać jakby siusiaka ale tak nie do końca był dr pewien.Więc jest jeszcze nadzieja na córeczkę:happy2:

Ja ostatnio mam napad na chleb ze smalcem i ogórkiem kiszonym i tak od soboty jem to na śniadanie,podwieczorek i kolacje:sorry2:
Kurcze u Nas strasznie pada w ogóle chyba całą nockę padało okropna pogoda:crazy:

reklama
Hej pamietacie mnie jeszcze?? Zupelnie nie mam kiedy do Was napisac, jak ladna pogoda to albo caly dzien siedzimy na dzialce, albo krecimy sie gdzies po okolicznych placach zabaw,a wieczorem to padam spac niewiele pozniej niz mała;) Ale od kilku dni pogoda nam sie pogorszyla, wiec pomalu nadrabianm domowo-komputerowe zaleglosci;)
U mnie wszystko dobrze, poza infekcja pecherza i generalnie srednimi wynikami morfologii, ale juz pracuje nad ich poprawa.

Mam nadzieje ze Wy tez sie dobrze trzymacie i brzuszki pomalutku sie zaokraglaja:):):)

a moim smakiem ostatnio jest mloda kapusta kiszona:D Jem ja prosto z miseczki ot tak jako zagryzke hehe;)

Do góry