reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama po raz 3 ...:)

Asia Hej

No to mialas fajny sen ...ja ostatnimi czasy nie pamietam co mi sie sni :no:
Dziaiaj znowu robie z torebki :rofl2:

reklama
Lemurka witaj :-D
Ty za stara na dzieci???????????
Poczułam się przez chwilę jak babcia... :szok:

A moje dzieciaki od maleńkości były w żłobku…
Młodszy od 3,5 miesiąca życia…
I są super małymi, rozgarniętymi facecikami…
Choć nie ukrywam, że ciężkie chwile przeżywałam gdy oni byli w tym żłobku – płakałam po kryjomu w pracy siedząc przy komputerze….. :-(

Wiktoria no wreszcie jesteś...

Książka przeczytana i Wiktoria nam wróciła na łono forum :tak:

Będę miała do Ciebie kochana sprawę taka kolczykową ale to Ci potem na priv napiszę bo teraz nie zdążę, muszę zaraz lecieć…

Edytko ależ mi narobiłaś smaka tym kawałkiem ciasta…
Ale ja nie powinnam takich rzeczy jeść…
Jestem już straszliwie gruba…… :-(
Niedługo będę się kulać zamiast chodzić :rofl2:

Heksa oj tam oj tam od jednego kawalka nie przytyjesz ,a na przyjecie dzidzi trzeeba troszke podjesc aby miala skad czerpac zapasy ;-) Mowisz ze gruba jestes a ja zapytam z ktorej strony ??:rofl2: bo ja nie widze :baffled:

Ja uciekam,dziecie wstalo trzeba mleka zrobic i grzecznie poczekac na meza :yes:

Czesc Wiktoria :-)

Milo slyszec ze ksiazka przeczytana,bo bedziesz czesciej zagladac :rofl2: Ja kawke tez popijam i bije sie w piers ze przeze mnie musisz drugi raz isc na poczte :zawstydzona/y:
Co do przeczucia to licze ze nie jest prawdziwe,a tylko jest tworem wyobrazni :tak:

Tesciowa ma dzisiaj wyslac malemu kosmetyki na AZS wiec na przesylke bede czekac z niecierpliwoscia,ale jeden kosmetyk z listy wiem ze dostane tutaj wiec pozniej wyskocze po apteki do niego :tak:

Lemurka moj przede wszystkim jest na mleku,malo jada stalych pokormow a do 1,5 roku jadl same mleko :tak: bylam z nim u lekarza a on na to ze niektore dzieci nie chca jadac nowych rzeczy tylko mleko...no ale w koncu od niedawna zaczal jadac stale pokarmy z czego bardzo sie ciesze ....a Alanek nie ma czasem alergii??
Nic nie szkodzi przeszłam się :-) I tak jak się ubierałam poszedł mi zamek w kozakach i musiałam kupić nowe :-).Na poczcie powiedzieli ze za 4 dni powinno to do Ciebie dojść bo wysłałam poleconym priorytetowym :-) Wiec teraz ja nie będę spać .:-D:szok:
witamsię z rana z niechęcią dzisiaj wstałąm bo miałam piękny senśniło mi się że w nocy poszłam do kościoła i tam była najpierw msza święta a póżniej ludzie zaczeli wyciągać na stoły jedzenie obok mnie siedzał taki przystojny brunet zaczeliśmy rozmawiać ale nie pamiętam o czym póżniej on odprowadził mnie pod blok i wchodzi ze mną do klatki a ja mu mówie że nie może bo mąż w domu jest a on że też mieszka w tej klatce na parterze pózniej spotykaliśmy się w tajemnicy i nic miedzy nami nie było ale tak sobie rozmawialiśmy
nie wiem cio ten sen znaczy
a i w końcu musiałąm się obudzić no i jak wstałąm to myślałam że dziś jest tłusty czwartek ale naszczęście za tydzień

witam nową mamusie
Oj piękny sen :) ja że czytałam książkę o wampirach to mnie Edward nawiedza we śnie :-)
Asia Hej

No to mialas fajny sen ...ja ostatnimi czasy nie pamietam co mi sie sni :no:
Dziaiaj znowu robie z torebki :rofl2:
Ale smakowicie wygląda :-)
Lemurka witaj :-D
Ty za stara na dzieci???????????
Poczułam się przez chwilę jak babcia... :szok:

A moje dzieciaki od maleńkości były w żłobku…
Młodszy od 3,5 miesiąca życia…
I są super małymi, rozgarniętymi facecikami…
Choć nie ukrywam, że ciężkie chwile przeżywałam gdy oni byli w tym żłobku – płakałam po kryjomu w pracy siedząc przy komputerze….. :-(

Wiktoria no wreszcie jesteś...

Książka przeczytana i Wiktoria nam wróciła na łono forum :tak:

Będę miała do Ciebie kochana sprawę taka kolczykową ale to Ci potem na priv napiszę bo teraz nie zdążę, muszę zaraz lecieć…

Edytko ależ mi narobiłaś smaka tym kawałkiem ciasta…
Ale ja nie powinnam takich rzeczy jeść…
Jestem już straszliwie gruba…… :-(
Niedługo będę się kulać zamiast chodzić :rofl2:
Ok to czekam na PW :-)

No ja już jestem :-) kupiłam sobie nowe buty bo w tych co miałam poszedł zamek :angry: no i tak zabieram się teraz za obiadek :-) będą kotlety mielone z ziemniaczkami i buraczkami :)

Wiktoria to teraz czekam z niecierpliwoscia na przesylke ,ach jak sie ciesze :-)

A jakies zdjecie kozaczkow wkleisz ? :-p

Anrad co tam u Ciebie ,jak dzieciaczki ?

Ja juz wstawilam ciasto do piekarnika ,za jakies 15 min bede je wyciagac,potem zostaje przelozyc kremem i wlozyc do lodowy :rofl2:

reklama
Do góry