reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

Heksa ja z moim bylym ustalilismy kwote jaka ma mi placic wiec z tym nie mielismy problemow,ale z tego co wiem jak chcialabym dostac np.500zl to na wniosku poprosilabym o troche wieksza kwote aby sad mogl w razie obnizyc troszke...a ja dasz 500zl to sad moze zejsc do 400zl wiec 100zl bedziesz w tzw plecy :tak:

Zapraszam na zupke grzybowa,co prawda z suszonych grzybow zrobilam ale jest pycha :-D

reklama
hej dziewczynki :)
...długo u was nie byłam ale dzis sie wstawiam bardzo pozytywnie :)
Testowałam dzi az 3 razy co prawda mam bardzo słabe kreseczki ale sa ;-) DSCF3619.jpgkazdy robiłam w innej porze dnia (rano południe i wieczór)....mam nadzieje ze testy mnie ie klamia :)

Ania co za cudowne wiesci :-) rozpoczelas dobra passe na naszym wateczku,bardzo sie ciesze ...teraz bedziemy czekac na wiadomosci od Heksy ,bo ona chyba jako nastepna ma testowac:tak:

Ja dziewczyny trzymam kciuki za was :-)
nic nie pisze bo robie biżuterie :-)

Kochana to przeze mnie masz tyle roboty?
Dziękuję Ci, że szykujesz dla mnie wszystko wg moich życzeń...
Jesteś kochana :tak:

Ania CONGRATULATIONS !!!!!!!!!!

Edytko ja jestem pewna, że nie mam po co testować w tym miesiącu... :-(
Mieliśmy jakieś przytulanko około 3 dni przed owu, ale w te "najważniejsze" dni mój M zastrajkował, bo był taki zmęczony.... no i ja nawet nie biorę pod uwagi myśli, że się mogło udać......
To niemozliwe :no:

Żeby mi się chociaż częściej siku chciało, albo żeby mnie cycki bolały.
A tu nic!

Ja ten cykl uznałam za stracony......

Ale tak BARDZO się cieszę z tych 3 testów Ani!!!!!!!!!!!!
Widać wyraźnie II

Ostatnia edycja:
A co ciekawego zamowilas ? Licze na to ze Wiktoria pokaze nam co zrobila dla Ciebie :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry