reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
HEJ Dziewczyny mam na imie dominika,czy moge sie do was przylaczyc?:-)
Pewnie ze mozesz ,napisz cos o sobie? w jakim wieku masz dzieciaczki,jak maja na imie i czy dopiero zaczynasz staranka o nastepnego bobaska ?:-)
Heksa odpoczywaj ile sie da,a pod kocyk to i ja bym sie polozyla ;-)
:-)Mam 30lat jednego bobaska 7 miesiecznego i malego aniolka wiec w sumie dwojka.Mieszkam w uk od 5lat.pracuje tam w firmie wykonujacej zamowienia internetowe-nuuudy.Po dlugich staraniach urodzilam synka no i tak doszlismy do wniosku z mezem,ze moze by postarac sie o siostrzyczke,tylko boje sie,ze miedzy dzieciaczkami bylaby za mala roznica wieku.jak ja sobie poradze
edyta01
Czekamy na czwarty cud
TO super ,ze tez mieszkasz w uk,a gdzie pracujesz?Ja po studiach postanowilam wyjechac z pl na dobre,jakos sie tutaj lepiej czuje mimo,ze nie pracuje w swoim zawodzie,synek ma na imie Alan.Ile Ty masz lat edytka?Ja sie zastanawiam czy nie jestem za stara na dzieci juzcaluski i ide spac
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Lemurka ja jestem tzw housewife moj najmlodszy synek ma 2 latka wiec do pracy mi nie spieszno,maz pracuje i to nam wystarcza :-) ...Moj pierworodny tez ma na imie Alan co do wieku to idzie mi juz 29 wiosenka ;-)
Nie mow ze jestes za stara,my tu wszystkie mlode jestesmy :-)
Jak juz nikogo nie ma to i ja sie zegnam,do jutra dobranoc
Nie mow ze jestes za stara,my tu wszystkie mlode jestesmy :-)
Jak juz nikogo nie ma to i ja sie zegnam,do jutra dobranoc
Ostatnia edycja:
wiktoria12
Mama i żona :)
WITAM o poranku;-)super nie nie pracujesz i mozesz zajac sie domkiem,ja niestety za miesiac wracam do pracy na pelen etat i zaczyna mnie to przerazac,Alanek zostanie z babcia bo nie wyobrazam sobie dac takiego malego dzieciaczka do zlobka,a jest on takim niejadkiem,ze nie chce ryzykowac,oj co ja sie namorduje zeby on zjadl posilek,w sumie moze zle mysle bo wiekszosc ludzi daje bobaski do zlobkow i nie powinnam tak do tego podchodzic ale jakos tak serce mi sie kraja jak mialabym go oddac w obce rece.
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Czesc Wiktoria :-)
Milo slyszec ze ksiazka przeczytana,bo bedziesz czesciej zagladac Ja kawke tez popijam i bije sie w piers ze przeze mnie musisz drugi raz isc na poczte
Co do przeczucia to licze ze nie jest prawdziwe,a tylko jest tworem wyobrazni
Tesciowa ma dzisiaj wyslac malemu kosmetyki na AZS wiec na przesylke bede czekac z niecierpliwoscia,ale jeden kosmetyk z listy wiem ze dostane tutaj wiec pozniej wyskocze po apteki do niego
Lemurka moj przede wszystkim jest na mleku,malo jada stalych pokormow a do 1,5 roku jadl same mleko bylam z nim u lekarza a on na to ze niektore dzieci nie chca jadac nowych rzeczy tylko mleko...no ale w koncu od niedawna zaczal jadac stale pokarmy z czego bardzo sie ciesze ....a Alanek nie ma czasem alergii??
Milo slyszec ze ksiazka przeczytana,bo bedziesz czesciej zagladac Ja kawke tez popijam i bije sie w piers ze przeze mnie musisz drugi raz isc na poczte
Co do przeczucia to licze ze nie jest prawdziwe,a tylko jest tworem wyobrazni
Tesciowa ma dzisiaj wyslac malemu kosmetyki na AZS wiec na przesylke bede czekac z niecierpliwoscia,ale jeden kosmetyk z listy wiem ze dostane tutaj wiec pozniej wyskocze po apteki do niego
Lemurka moj przede wszystkim jest na mleku,malo jada stalych pokormow a do 1,5 roku jadl same mleko bylam z nim u lekarza a on na to ze niektore dzieci nie chca jadac nowych rzeczy tylko mleko...no ale w koncu od niedawna zaczal jadac stale pokarmy z czego bardzo sie ciesze ....a Alanek nie ma czasem alergii??
Ostatnia edycja:
reklama
as-asia1989
Fanka BB :)
witamsię z rana z niechęcią dzisiaj wstałąm bo miałam piękny senśniło mi się że w nocy poszłam do kościoła i tam była najpierw msza święta a póżniej ludzie zaczeli wyciągać na stoły jedzenie obok mnie siedzał taki przystojny brunet zaczeliśmy rozmawiać ale nie pamiętam o czym póżniej on odprowadził mnie pod blok i wchodzi ze mną do klatki a ja mu mówie że nie może bo mąż w domu jest a on że też mieszka w tej klatce na parterze pózniej spotykaliśmy się w tajemnicy i nic miedzy nami nie było ale tak sobie rozmawialiśmy
nie wiem cio ten sen znaczy
a i w końcu musiałąm się obudzić no i jak wstałąm to myślałam że dziś jest tłusty czwartek ale naszczęście za tydzień
witam nową mamusie
nie wiem cio ten sen znaczy
a i w końcu musiałąm się obudzić no i jak wstałąm to myślałam że dziś jest tłusty czwartek ale naszczęście za tydzień
witam nową mamusie