reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

Edytko nie martw się Wiktoria na pewno coś wymyśli, żebyś dostała swoja bransoletkę :tak:

Wiktoria ja w takim razie chciałabym sobie zamówić u Ciebie takie kolczyki dłuższe, takie jak masz te różowe wystawione do sprzedaży, ale żeby zamiast różowych koralików był taki jeden okrągły ten przezroczysty z takimi czarnymi wzorkami…..
A ten komplecik biało-czarny masz też teraz do sprzedania???????????? :-)

Kariin ta cieciutka kreseczka na teście… no co Ci mogę napisać……… życzę Ci z całego serducha, żeby oznaczała fasolkę w brzuszku, ale spróbuj wytrzymać jeszcze te kilka dni bo wiesz sama, może być inaczej………

Zazwyczaj jak już się pojawi kreseczka, chociaż cieniutka, to jest dobry znak…… :tak:

Ale powiem Ci ja pamiętam, że miałam kiedyś taki test, że po prostu gdy był mokry (czyli posikany dosłownie pisząc :-D) to prześwitywała jakby spod spodu ta kreseczka, bo tam jest taki barwnik i czasem on jest widoczny tak delikatnie gdy powierzchnia testu jest mokra…..

Ale wierzę, że u Ciebie ta cieniutka kreseczka zamieni się za kilka dni w mega grubą krechę!!!!!!! :happy2::tak::happy2:

reklama
Czesc Heksa

Wiesz zawsze moge kupic bransoletke jak bede w PL wtedy nie bede miala problemu z zaplata :-D a i pewnie poprosze Wiktorie a dorobienie malych kolczykow do tej bransolety no jest superowa i musze to miec :rofl2:

Heksia nie mam takiej ale mogę zrobić podobna bo tam kosteczki chyba szły a ja kostek nie mam .
Kochana a napisałaś mi komentarz :)
Edytko no pewnie ze jak będziesz w Polsce to kupisz:)
Asia ty też mi napisz na blogu komentarz tylko podpiszcie ze to od was
:-)
Ja dalej sprzątam ale podczytuje

Kariin ja juz sobie zamawiałam biżuterię u Wiktorii i jak tylko paczuszka do mnie przyszła, to się tak starsznie ucieszyłam!!! Pozamawiałam sobie to co chciałam i wszystko jest takie śliczne!!!!!!!!
I ja sobie zamówiłam właśnie kompleciki np kolczyki + bransoletka + wisiorek na łańcuszek :tak:
To byl dobry pomysł!

Wiktoria a jest mozliwosc aby dorobic do tej bransoletki jakies male kolczyki ? bo ja bym chciala miec taki komplecik :-)

Wiktoria ja jestem ostatnio taka zakręcona... ze zapomniałam o tym komentarzu :zawstydzona/y:
Gdzie ja mam go napisać?

A jakie masz koraliki w klorystyce czarnej?

Ostatnia edycja:
Wiktoria a jest mozliwosc aby dorobic do tej bransoletki jakies male kolczyki ? bo ja bym chciala miec taki komplecik :-)
Tak tak jest możliwość dorobienia kolczyków :-)

Wiktoria ja jestem ostatnio taka zakręcona... ze zapomniałam o tym komentarzu :zawstydzona/y:
Gdzie ja mam go napisać?

A jakie masz koraliki w klorystyce czarnej?
Na blogu w zakładce Wasze Komentarze tylko podpisz ze to ty :-)
Zrobie później zdjęcie koralików jakie mam bo dużo mam kolorów :) ale w czarnej mam tylko te czarno białe no chyba ze bym te przerobiła
008.JPG
lub mam też czarno niebieskie takie
003.JPG

No właśnie od wczoraj się nad tymi czarno-niebieskimi zastanawiam........
i chyba poprosze Cię, żebyś mi je również odłożyła :tak:
i zastanawiam się też nad tymi dużymi kulami, bo strasznie mi się podobają......
a ja jestem duża baba i mogę sobie pozwolić na takie duże cudeńka w uszach...
ale jeszcze się zastanowię :-D

A jak znajdziesz chwilkę to proszę pokaż fotki takich koralików jakie masz.......

Ja chciałabym się troszkę zaopatrzyć w biżuterię zanim wyjadę, bo potem mogę mieć mały problem tak jak Edytka z płatnościami :baffled: chociaż na pewno zostawię sobie konto w Polsce z możliwością korzystania przez neta :tak:

Wiktoria to bardzo sie ciesze... a ile dni zajmie Ci zrobienie kolczykow ? Ja tu caly czas mysle i kombinuje :-p

reklama
Do góry