reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
to ,ze jaja sa niezdrowe,to wiedzialam,ale nie myslalam,ze zle wplywaja na nasienie..hmmm moze dlatego nie moge zaciazyc ??od dzisiaj odstawiam mojemu jaja,nie bedzie ich na razie jadl !!!:-D
Edyta wyslalam zapr.na nk pozniej u ciebie bede szukala reszte ;-)

Karin fakt duzo,to kochana wstrzymaj sie z tym testem,a my jestesmy ztoba !!! i mocno trzymam &&& !!!!:happy:
czasami testy pokazuja ciaze dopiero po @,wiec spokojnie..<o ile dasz rade,bo wiem ze to latwe nie jest >..

Madlen koniecznie odstaw jajca :-D a napisz mi czy robilas w UK bete ?

Karin no ja sie nie dziwie 50eu za betke :szok: to troche duzo sobie licza :zawstydzona/y:

Edyta :no:,bo nigdy nie bylo takiej potrzeby..ja w ogole nigdy nie robilam bety..1test ciazowy dla potwierdzenia ciazy,bo juz wiedzialam przed testem ,ze jest fasolka a pozniej tylko wizyta u gina..
teraz dopiero na tym forum wyczytalam ,jak laski wariuja..beta,pelno testow,od razu po zobaczeniu 2kresek gin :szok:
ja 1szy test robilam w sierp.a do gina poszlam we wrzesniu,2gi test w lipcu a do gina w sierp.;-)

Madlen ja to w 3 ciazy poszlam do GP pozno bo zaciazylam w maju a o ciazy dowiedzialam sie w lipcu :-D ale fakt niektore dziewczyny to wariuja z tymi wizytami,beta co 2 dni itd :zawstydzona/y:

Edyta dokladnie,mi to az czasami jest glupio :zawstydzona/y:,ale jestem zdania,ze jesli test pokaze 2krechy,to jest ciaza i nie ma co szalec i kolejne testy robic,1w zupelnosci wystarczy !!! na bete tez nie ma co latac,bo ona ci ciazy nie utrzyma,wiec jak fasolka bedzie miala odejsc to odejdzie..dla mnie to troszke dziecinada..wiadomo,ze kadza chce byc w ciazy, a pozniej sie martwi..ale wariowac z testami czy beta..:szok:..

reklama
Mam to samo zdanie,jak ma byc fasolka to bedzie :tak:organizm wie co zrobic aby ciaze utrzymac,czasami jest tak ze zarodek nie chce sie utrzymac bo jest uszkodzony itd co innego jest jak serce dziecka nagle przestaje bic lub rodzi sie martwe...to jest naprawde przykre :-(

Zdaje sobie jednak sprawe ze czasami trzeba wspomoc sie jakimis lekami,ale nie dajmy sie zwariowac ...

Do góry